Telia Helppo -prepaidit ovat nyt Telia Prepaid -liittymiä 


Telia Helppo-liittymät ovat Tele Finlandin aikaisia prepaid-liittymiä, jotka tulemme päivittämään 4.6.2019 Telia Prepaid-liittymiksi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jatkossa käytössäsi on Telia Prepaid-liittymän lisäpalvelut ja paketit. Myös Telia Prepaid Bonus-etuohjelma tulee muutoksen myötä käyttöön.


 


Kuinka toimin jatkossa?


 


Me teemme muutokset liittymääsi automaattisesti, mutta käynnistä laitteesi uudelleen varmuuden vuoksi. Jatkossa voit käyttää Telia Prepaidin saldolatauksia, yhdistelmäpaketteja sekä nettipaketteja, jotka löytyvät verkkosivuiltamme

 


Telia Helppo -lataussovellus on ollut Telia Helppo-liittymien hallinnointia varten käytössä, joten muutoksen myötä myös kyseinen sovellus lopettaa toimintansa 4.6.2019. Jatkossa voit käyttää prepaid-liittymän hallintaan Telia Prepaid -lataussovellusta, jonka löydät App Storesta tai Google Play -kaupasta. Kaikki Telia Helppo -liittymien aikaiset latauspaketit tai saldolataukset ovat ihan normaalisti käytössäsi niiden voimassaoloaikojen mukaisesti eli ne eivät katoa muutoksen yhteydessä mihinkään. Kun paketti loppuu, voit valita sopivan ratkaisun Telia Prepaid -lataustuotteiden valikoimasta. Olemme viestineet asiasta tekstiviestein sekä päivittäneet tiedot verkkosivuillemme. Löydät nettisivuiltamme myös hinnastojen vertailun entisen Telia Helpon ja nykyisen Telia Prepaidin välillä. 


 


Telia Prepaid bonusohjelma


 


Uuden Telia Prepaid Bonus -etuohjelman avulla kerrytät bonusta kaikista netissä tai lataussovelluksen kautta tekemistäsi prepaid-latauksista. Kertyviä bonuspisteitä voit käyttää tulevien latausten maksuun. Lataukset voivat olla tehtynä anonyymisti tai kirjautuneena ja jokaisestä käyttämästäsi eurosta saat 10 bonuspistettä. Esimerkiksi 10 € saldolatauksesta kertyy 100 bonuspistettä, jotka oikeuttavat seuraavassa latauksessa 1 € alennukseen valitusta tuotteesta. Pisteet kertyvät aina sille liittymänumerolle, jolle olet latauksen tehnyt.


 


Voit seurata pistekertymää kirjautumalla netissä tai lataussovelluksessa ja käyttää bonuksiasi. Bonuspisteet ovat yhtä kauan voimassa kuin itse liittymäkin on. Voit maksaa uusia latauksia kokonaan tai osittain bonuspisteiden avulla.


 


Lue myös:


Telia Prepaid - Vinkkejä liittymän hallintaan ja saldon lataukseen


 


 


9 kommenttia

Voikohan noita pisteitä siirtää jos vanhassa liittymässä on sillee et uusi paketti maksaa enää muutaman euron..ja uutta ei ole ladattu niin paljon

Nyt en ihan täysin ymmärtänyt mitä tarkoitat. Onko sinulla Telia Helppo prepaidissa bonuksia tallessa? Latauspaketit ja saldolataukset siirtyvät sellaisenaan, eli ne eivät mene hukkaan. Helppo liittymät liitetään automaattisesti uuteen Telia Prepaid bonusohjelmaan.

Todella surkeaa palvelua telialta jos minun prepaid liitymässä ei ole mobiilidata päällä ni mms viestit ei tule perille. Prepaid liittymällä ei voi luoda telia tunnusta. Minulla kaikki toimii telian prepaid liittymillä ja olen varmasti laittanu kuukaudess enemmän rahaa näihin kuin moni "oikean liittymän omistaj" Tulen vaihtamaan operaattoria heti kun olen käyttänyt liittymät loppuun, siksi monta tärkeää viestä on mennyt ohi. Surkiaa palvelua prepaid asiakkaita kohtaan!

 

Hyvät Telian prepaid asiakkaat! vaihtakaa operaattoria telia ei anna prepaid asiakkaiden luoda telia tunnusta jolloin ei voi lukea mms viestiä jos ei jostain syystä tule suoraan puhelimeen perille. Surkee prepaid asiakkaiden aliarvioimista telialta! en suosittele kenellekkään!

Moi @pekusa
Puhelinliittymillä täytyy olla mobiilidata päällä, jotta MMS-viestit tulevat puhelimeen perille, sillä MMS-viestit käyttävät dataa. Tämä sama koskee niin prepaideja kuin muitakin laskutusliittymiä. Telia-tunnus sidotaan asiakkuuteen ja prepaidit eivät ole varsinaisesti sidottuna mihinkään asiakkuuteen, joten jos omistuksessasi on pelkkä prepaid-liittymä meiltä eikä muita palveluita, Telia-tunnusta ei pääse luomaan. 
Oletko kokeillut kirjautua Omille sivuille puhelinnumerollasi MMS-viestien lukemista varten? Löydät ohjeen siihen verkkosivuiltamme.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Ei muuten onnistu prepaid liittymillä tuo MMS-viestien lukeminen omilta sivuilta @JoonasLam !


Edelleen vaikka saat salasanan ja kirjaudut sinne prepaid liittymäsi puh.numerolla+saadulla salasanalla, niin käy näin :  


 


Eli prepaid asiakas joutuu lukemaan MMS-viestit puhelimesta mobiilidataa käyttäen. Kokeilin myös DNA:n prepaidia niin siellä ei tarvitse edes olla mobiilidata päällä, niin viestit tuli ?

Kiitos @kiisseli67  tuosta tsekkauksesta.
En päässyt tuota aiemmin testaamaan, mutta laitan tästä viestiä eteenpäin ja kommentoin tähän vielä myöhemmin, että onko asialle tulossa muutosta!

Tällä hetkellä Prepaid-liittymien MMS-viestien lukemiseen ei ole tulossa muutosta, mutta vein tuosta palautteen eteenpäin, josko nämäkin viestit saataisiin jossain välissä Omille sivuille luettavaksi. Puhelimessa tulee siis olla mobiilidata päällä, jotta MMS-viestit menevät perille puhelimeen. Tuohon DNA:n prepaidin toimintaan en pysty kommentoimaan sen enempää. 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

No DNA:lla on aika hintavaa lähettää mms-viestejä.


Mutta olisi hyvä saada kuntoon Telia Prepaidissä tuo mms-viestien lukeminen omilla sivuilla. Nythän ne viestit menevät kokonaan hukkaan, jos et ole saanut niitä puhelimeesi. Vika on ollut ilmeisesti viime vuoden syyskuusta lähtien, eikä onnistu tämänkään kautta lukea viestejä : https://vas-services.mobile.sonera.net/fi/fi/mms/ts/mms.htm

Vastaa