Telia Turvapaketti on nyt Turvapaketti Premium!

  • 11 April 2019
  • 0 kommenttia
  • 38 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15

10829i50FF0EBA95037729.png

 

Telia Turvapaketti on kuluttaja-asiakkaille tarkoitettu tietoturvapalvelu suojaamaan tietokonetta, tablettia sekä älypuhelinta. Turvapaketti tuli myyntiin keväällä 2015. Kehitimme palvelua eteenpäin ja tämän vuoden alussa toimme myyntiin uudistetun version nimeltään Turvapaketti Premiumin. Sovellus pohjautuu F-Secure Safe -tuotteeseen.
 

Mitä uutta Turvapaketti Premiumissa on?

 

Aiemmin palvelussa valittiin itselle sopiva vaihtoehto sen mukaan, minkä verran sinulla on laitteita käytössäsi. Maksimimäärä oli 10 eri laitetta. Turvapaketti Premiumin saat ladattua nyt jopa 25 laitteelle!

 

10830i9CD62DB42CD9B45B.png

 

Mitä hyötyä Turvapaketti Premiumista on?

 

Ennen haittaohjelmilta pystyi suojautumaan jo sillä, ettet vain avaa epäilyttäviä sähköposteja tai liitetiedostoja. Nykypäivänä tietoturvauhkia voi tulla vastaan huomaamatta tutuillakin sivustoilla, kuten verkkopankissa. Kaikki nettiä käyttävät laitteet on syytä suojata tietoturvauhkien varalta. Myös mobiililaitteet, kuten puhelimet ja tabletit. 
 

  • Suojaa koko perheen laitteet yhdellä helpolla ratkaisulla
  • Jos laitteesi varastetaan tai se katoaa, voit lukita tai tyhjentää laitteen sisällön etänä.
  • Voit käyttää Turvapakettia lapsen nettisurffailun turvaamiseen, esimerkiksi estämällä tiettyjä sivuja tai ajastamalla, milloin nettiä voi käyttää.
  • Ilmainen suojaus ei suojaa esimerkiksi verkkopankkipalveluiden käyttöä. 

 

Näin tilaat Turvapaketti Premiumin

 

Tilauksen voit tehdä verkkokaupassammeasiakaspalvelussamme tai Telia Kaupassa

 

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi käyttöönottoviestin sekä linkin, jonka kautta voit asentaa Turvapaketin kaikkiin haluamiisi laitteisiin (max. 25 laitetta). Asentaminen on helppoa, laitteesta riippumatta ja se vie vain muutaman minuutin!

 

Nykyiset tietoturvapalvelut eivät automaattisesti päivity Premiumiin. Mikäli sinulla on jo aiemmin ollut jokin Telian tietoturvapalvelu voit päivittää sen Turvapaketti Premiumiin kirjautumalla Minun Teliaan 

Turvapaketin hallintasivulle. Sieltä pääset lähettämään käyttöönottoviestin haluamiisi laitteille joko sähköpostilla tai tekstiviestillä.

 

Turvapaketin hinta on 6,90e/kk ja jos sinulla on Telian Laajakaista, laskutus tapahtuu sen kanssa samalla laskulla.
 

Joko olet ottanut käyttösi uudistuneen Turvapaketti Premiumin? 
 

 

Asennusvideot:

 

Lue myös: 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa