Telia Turvapaketti Premium - miksi hankkisin maksullisen tietoturvapalvelun?

  • 27 January 2020
  • 0 kommenttia
  • 261 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

14184i8018637B7FD9A487.png

 

Virukset iskevät usein salakavalasti ja se voi tapahtua täysin huomaamattasi. Viruksia kutsutaan myös haittaohjelmiksi. Ne uhkaavat laitteilla olevia yksityisiä tietojasi. Kattava tietoturva suojaa laitteesi haittaohjelmilta, kuten viruksilta ja troijalaisilta.

 

Maksullisella ohjelmalla kattavampi suojaus

 

Jos tarvitset kattavan suojauksen, Telia Turvapaketti Premiumilla saat tärkeitä ominaisuuksia, kuten Perhesäännöt, lapsilukon, automaattiset ohjelmistopäivitykset, salasanasuojauksen sekä selain- ja verkkopankkisuojauksen samassa paketissa. Näitä kaikkia ominaisuuksia ei maksuttomissa tietoturvaohjelmistoissa ole saatavilla. Kun virustorjunta on kunnossa, laitteesi saavat suojan viruksilta ja muilta yksityisyydensuojaasi vaarantavilta haittaohjelmilta. 

 

Telia Turvapaketti Premiumilla saat suojan kaikille Windows PC-, Mac-, Android- ja iOS-laitteillesi. Voit suojata koko perheen laitteet, sillä pystyt asentamaan tietoturvan samoilla tunnuksilla jopa 25 eri laitteelle.


Kaikki netin sisältö ei sovi lapsen silmille ja sitä pääset rajoittamaan Turvapaketin asetuksissa.  Perhesäännöissä pystyt asettamaan turvalliset rajat lapsesi netin käytölle. Voit määrittää aikarajan milloin tai miten pitkään päivän aikana netissä voi surffailla ja sen, millaisille sivustoille lapsellasi on pääsy. Rajat voit asettaa sekä tietokoneelle että myös lapsen matkapuhelimelle.

Jos puhelin katoaa, voit lähettää laitteeseen hälytyksen jonka äänen perusteella voit ainakin yrittää etsiä kadonnutta laitetta. Jos puhelinta etsitään kauempaa, pääset sen paikantamaan, lukitsemaan tai tarvittaessa tyhjentämään laitteen sisällön.

14183iF30D77DF2D1A931D.png

 

Perhesääntöjen ominaisuudet

 

Sovellusten hallinta
Voit määritellä mitä sovelluksia laitteella on mahdollista käyttää ja milloin. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä mahdollista vain palvelun Android-versiossa.
 

Aikarajoitukset
Voit säädellä laitteiden käyttöaikaa sekä nettisurffailun aikaa joko asettamalla päivittäisen selausajan tai tietyn aikavälin. Tämän ajan jälkeen laitteen käyttö tai nettiselaus on estettynä määrittelemäsi ajanjakson ajan. Voit halutessasi käyttää eri aikoja arkena, viikonloppuisin sekä lomakausina. Aikarajoitukset ovat käytössä PC-, Mac-, Android- ja iOS-versioissa. 

Palvelun Windows- ja Mac-versioissa on käytettävissä myös nukkumaanmenoajan käytön esto. Android-versiolla voit estää muut kuin järjestelmäsovellukset ja iOS:ssa tämä toimii vain palvelussa olevan Turvaselain-toiminteen kautta.

14181i8DD10926E0DA8D77.png

 

Sisällönsuodatus
Lapsen kanssa on tärkeää keskustella mitä netissä saa tehdä ja mitä sieltä on luvallista katsoa, sopia siis yhteiset pelisäännöt. Tämän lisäksi voit Turvapaketin avulla estää kuitenkin ne sivustot, joihin ei lapsella ole pääsyä. PC-tietokoneissa nämä säännöt asetetaan kullekin käyttäjätilille (Windows) erikseen. Hakutulossuodatin piilottaa vain aikuisille tarkoitetun sisällön.

14182iDA03B91AE62BE2B1.png


Etsimistoiminto
Kadonneen/varastetun laitteen (tai lapsen) paikannus tapahtuu etsintätoiminteella. Pääset paikantamaan tällä hetkellä ainoastaan Android- ja iOS-laitteet ja paikannus onnistuu vaikka laite olisi äänettömällä. Varkaustapauksissa voit myös etälukita tai tyhjentää laitteen.


Verkko- ja pankkitoimintojen suojaus turvaa sinua nettipankin käytössä sekä verkko-ostoksien teossa.
Verkkosuojauksella varmistat myös, että puhelimesi nettiyhteys on turvallinen.


Selainsuojan avulla selaat nettiä huoletta. Surffailuasi suojaa lisäksi automaattinen tarkistus, joka toimii taustalla ja ilmoittaa laitteesi turvallisuutta vaarantavista uhkista.

 

Turvapaketin käyttöönotto


Asentaminen tapahtuu asennuslinkin kautta, jonka saat viestillä palvelun tilauksen jälkeen. Asiakastukisivustolta löytyy myös yksityiskohtaiset ohjeistukset sekä videot, joista saat tarvittaessa lisäapuja. Telia Helppi on myös tukenasi, ja heiltä voit myös varata henkilökohtaisen asennusajan haluamasi ajankohdalle.

 Lue myös:

 *PÄIVITETTY 7.3.2023*


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa