Ulkomaan nettikäytöstä entistä edullisempaa

  • 11 April 2016
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaaNyt tulee hienoja uutisia kaikille Soneran asiakkaille, varsinkin jos matkustat paljon Euroopan sisällä. 27.4. rysähtää, kun laskemme roaming- eli verkkovierailuhintoja kaikkialla Euroopassa ja lisäksi Sonera Sopiva –liittymistä tuttu Pohjolan ja Baltian etu laajenee koskemaan myös Liikkuva Netti –liittymiä.

Jatkossa voit siis käyttää Liikkuva Netti –liittymää huoletta myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Surffaaminen näissä maissa sisältyy automaattisesti pakettiin ja voit ottaa vaikkapa nettitikkusi reissuun mukaan ilman pelkoa lisäkuluista. Kuukausimaksuun kuuluu 2-20 gigatavua netin käyttöä paketista riippuen. Kotimaassa Liikkuva Netti on edelleen rajaton.Toinen uudistus koskee Sonera Sopiva L- ja XL-paketteja, Liikkuva netti L- ja XL-paketteja sekä Etu Plus-paketteja, jotka sisältävät automaattisesti 300 megatavua/kk nettikäyttöä Euroopassa täysnopeudella. Eli tämä kuuluu kuukausimaksuun ja sillä kelpaa jo surffailla vähän enemmänkin. Voit vaikkapa jakaa reissukokemuksesi sosiaaliseen mediaan heti eikä sinun tarvitse olla pelkästään hotellin Wi-Fi-verkon varassa.

Mikäli paketti tulee täyteen, niin käyttöön tulee automaattisesti ensimmäinen 100 megatavun päiväpaketti hintaan 2,99 €/päivä. Käytännössä homma menee niin, että ensimmäiset megatavut veloitetaan hinnalla 6,20 snt/Mt päivähintaan 2,99 € asti ja sen jälkeen käyttö jatkuu 100 megatavuun asti samalla veloituksella.

Pienempien liittymäpakettien hinnoittelu perustuu myös jatkossa enintään 2,99 € päivähintaan, mutta uudistuksen myötä netin käyttömäärä tuplaantuu 100 megatavuun. Muutoksia tulee myös puheluihin ja tekstiviesteihin, jotka menevät 27.4. lähtien paketista, minkä lisäksi menee vain roamingmaksu, joka on 6,20 snt/min soitetuista puheluista, 1,41 snt/min puhelun vastaanottamisesta ja 2,48 snt tekstiviestistä.

Lisätietoja löytyy esimerkiksi osoitteesta www.sonera.fi/eurooppa ja lehdistötiedotteesta.

Tälläistä tällä kertaa :) Kertokaa ihmeessä mitä mieltä olette uudistuksista. Henkilökohtaisesti olen näistä melkoisen fiiliksissä kun tulee kuitenkin jonkin verran reissattua ja pääasiassa nimenomaan Euroopan rajojen sisäpuolella.


2 kommenttia

Kunniamerkki +11
Tälläkö taas ajetaan Jätti- liittymän käyttäjää kohti uusia huonompia liittymätyyppejä?

Jätti-pakettiin ei kuulu netin käyttöä Euroopan alueella, mutta käytössä on edullinen päivähinta 2,99 €/pvä, sis. 100 Mt. 

 

Jätin kuukausihintaan on myös tulossa muutos 1.5 alkaen, eli jatkossa kuukausimaksu on 24,90 €/kk (ennen 39,90 €/kk.). Jos liitymällä on voimassa jokin kampanjahinta, astuu muutos voimaan vasta kampanjan päätyttyä. 

Vastaa