Uudistunut Turvapaketti: Lapsiperheen unelma on nyt saatavana kaikille laitteille

  • 19 June 2017
  • 0 kommenttia
  • 95 katselukertaa

6382iF493EFB94DFE22B0.jpg

 

Turvapaketin lapsiperheille suunnattuja ominaisuuksia on F-Securen toimesta uudistettu urakalla. Aiemmat Lapsilukko-ominaisuudet ovat laajentuneet ja kulkevat nyt nimellä Perhesäännöt. Uudet ominaisuudet saat käyttöösi päivittämällä Turvapaketin PC:lla tai sovelluksen puhelimella.

 

Muuta sääntöjä missä tahansa

 

Jatkossa voit muuttaa lapsen puhelimen sääntöjä telia.fi -sivujen kautta. Enää sinun ei tarvitse muuttaa nukkumaanmenoaikaa tai peliaikaa lapsen puhelimesta, vaan teet sen helposti omalla puhelimella, tabletilla tai läppärillä missä vain. Etähallinta on tulossa myös Minun Telia -sovellukseen, jonka jälkeen käyttö puhelimella helpottuu entisestään.

 

6371iD03AF982F2CB3C03.png 

Uudet ominaisuudet iPhonella

 

”Hallinnoi palvelua” kautta voit etsiä kadonneen puhelimen. Aiemmin etähälytys ja paikannus toimivat vain Android-laitteilla, mutta nyt voit paikantaa myös kadonneen iPhonen. Jatkossa voit rajoittaa netin käytön ruutuaikaa ja asettaa nukkumaanmenoajan myös iPhonella.

 

 6374i0D704A75C65122A2.png

 

Käyttöönoton helppous

 

Uusien Perhesääntöjen käyttöönottoon on panostettu. Etenkin iPhone-käyttäjille nämä uudistukset tulevat näkymään selkeänä erona entiseen. Puhelimen asetukset opastetaan kädestä pitäen, jotta kaikki kohdat tulee oikein tehtyä. Käyttöönotto tulee edelleen tehdä lapsen laitteella, jonka jälkeen voit tehdä muutoksia telia.fi -sivujen kautta. Käyttöönoton opastus on suomeksi, vaikka oheisissa kuvissa teksti on englantia.

  

6375i55356ED559CF162E.png

 

Perheen yhteiset säännöt

 

Käyttöönotossa ohjeistetaan luomaan säännöt yhdessä lapsen kanssa. Perhesäännöt auttavat vanhempia ja lapsia yhdessä luomaan pelinsäännöt netin ja puhelimen käyttöön.

 

Jonkin verran laitekohtaisia eroja toiminnoissa löytyy. Pääperiaatteena on, että PC:llä ja Androidilla toimii lähes kaikki, iPhonella jonkin verran rajoitetummin. Macillä Perhesääntöjä ei tällä hetkellä vielä ole käytettävissä, vaikka Turvapaketti muuten kyllä tukee myös Maciä.

6383i6C3E7EC92043CE5D.png

Sitten vain päivittämään Turvapaketti uuteen uskoon ja jos jostain syystä Turvapaketti laitteeltasi vielä puuttuu, niin käyhän hoitamassa tilanne kuntoon täällä.

 

-Vesa Turunen @teletoimineuvos


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa