Valokuitu katkeilee Suomi24 chateissa

  • 17 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 6 katselukertaa

En ole täysin varma onko Suomi24 sivu syyllinen, mut tuntuu et valokuitu katkeilee aina Suomi24 chateissa. Suomi24:stä tulee varmaan joku loputon looppi mun modeemiin ja modeemi heittää ekaks valot punaiselle ja sen jälkeen kaikki valot pois päältä. Kun suljen Suomi24 chatin niin modeemi alkaa taas hakemaan yhteyttä.

 

Olenko yksin tämän ongelman kanssa vai oonko tulossa hulluksi?

 

Btw, eka kerta kun tää ongelma ilmestyi oli alle viikko sitten, muuten toiminut aina loistavasti. Tätä tapahtuu kyl iltaisin ja öisin enemmän, en oo hirveemmin päivisin ehtinyt olemaan chateissa et olisin voinut antaa tarkemman ajankohdan millon yhteys katkesi. Mut yhteys katkesi tänään noin 20:40 ja olin silloin Suomi24 chatissa sisällä.


6 kommenttia

Sinulla erikoinen ongelma, mutta tossa toisessa ketjussa oli samanlainen ongelma myös: http://klaani.sonera.fi/t5/Tekninen-keskustelu/Modeemissa-valot-punaisella/m-p/96281#M896

 

 

Vastasin kyseiseen ketjuun myös.

Niimpäs olitkin laittanut... Enpä katsonut tarkemmin kuka kirjoitti...

Oletko Windstapper tullut vielä hullua hurskaammaksi suomi24:n ja Intenon kanssa? 🙂 Vieläkö laite katkaisee kovan chattailun alla?


@TuomasTi kirjoitti:

Oletko Windstapper tullut vielä hullua hurskaammaksi suomi24:n ja Intenon kanssa? 🙂 Vieläkö laite katkaisee kovan chattailun alla?


Vika on Intenon epävakaassa firmwaressa, mihin Soneralta pitäisi joskus tulla korjaava päivitys, en jaksanut tapella sen kanssa, ostin uuden modeemin. Nyt toimii netti vakaasti.

Intenoon on kyllä tulossa uusi ohjelmistoa. Tarkkaa aikataulua tällä hetkellä en vielä osaa sanoa. Heti kun saadaan julkaistua päivitys, olisi hienoa jos voisit vaikka testata miten se lähtee pelittämään suomi24:n kanssa. Voin ilmoitella aikatauluista kun tiedän enemmän.

Vastaa