100/10 yhteyden korkea ping peleissä

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 46 katselukertaa

100/10 yhteys toimii muilta osin hyvin, mutta peleissä pingit heiluu korkeammalla, kuin mitä vanhalla 10/10 yhteydellä. Pingit on pääasiassa 100ms tietämillä, mikä tuntuu turhan isolta tämän tason yhteydelle.

Modeemina on eilisestä lähtien ollut TW-EAV510 v2, joka ei tuonut muutosta tilanteeseen. Päivitettynä viimeisimpään versioon, pääasiassa tehdasasetukset.

Pystyttekö tekemään Soneran päässä muutoksia (esim. virheenkorjaus pois), jotka parantaa yhteyden soveltumista pelailuun? Toisekseen onko tuolle modeemille olemassa asetuksia, joita kannattaisi kokeilla?

1 kommentti

Moi nSika,

Esiintyykö korkeaa viivettä vain peleissä vai onko viive myös esim. Soneran nopeustestillä tai Speedtestillä normaalia korkeampi? Jos testereilläkin viive on iso, voi kyseessä olla jokin muu ongelma. Monesti eri peleissä pelien palvelimien käyttöaste (ja sijainti) vaikuttaa eniten pingeihin.

Otin virheenkorjauksen liittymästäsi nyt pois joten kokeile onko tällä vaikutusta toimintaan. Ilmoita tänne jos yhteyden toiminnassa alkaa esiintymään nyt häiriötä. Suoranaisesti mitään erikoisia asetusmuutoksia ei itselle tule mieleen tuohon telewellin laitteeseen mikä auttaisi ongelmaan.

Vastaa