24/1 nopeus nousee / laskee.

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Terve,

eli nyt jonkin aikaa olen tyytynyt tähän 6 - 8M nopeuteen, sillä tulen toimeen sen kanssa. Nyt on vaan alkanut ihmetyttämään kun muutaman kerran on jo käynyt niin, että nopeus laskee tasaisesti aina sinne 2M - 4M luokkaan. Tuolla nopudella se pysyy noin viikon, jonka jälkeen tulee n. neljän tunnin DC. Tämän jälkee kun yhteys jälleen palaa nopeus on luokkaa 13 - 15M. Näin kävi viimeksi tänään, joten nyt kaikki toimii. Valitettavasti vain viimeksi nopeus pysyi tuolla tasolla yhden päivä, eli ei niin toiveikkaana odotella huomista. Mistä tämä voi johtua? Teillä huoltotöitä siellä, vai miksi yhteys on pois useita tunteja, ja palaa paljon parempana?

Toinen asia mikä suunnattomasti on harmittanut näin UCL aikana, kun ylen kanavat pätkivät, niin ettei niitä voi katsoa, vaikka muut kanavat näkyisikin ihan moitteettomasti. Valitettavasti juuri eilen jäi Barcan kaato näkemättä. Joskaan kaistan nopeus (2M - 4M) ei siihen olisi riittänytkään.

Kiitos.

1 kommentti

Hei Tommi123

Oletko ollut yhteydessä vikapalveluumme? Mikäli yhteysongelmat jatkuvat niin sinun kannattaa jättää vikailmoitusta niin voimme selvittää asiaa.

Voit jättää vikailmoituksen palvelupyyntölomakkeella tai soittamalla vikapalveluun 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16.30.

Vastaa