4G ei toimi

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Elikkä mulla on tommonen Huawei E3276 4G nettitikku jossa pitäisi olla 4G max liittymä, mutta antaa vain 3G+ yhteyttä. ja nopeuskin ei oo ihan tota 150mb/s tasoa, ei edes 50mb/s tasoa joka oli aikaisemmin. Niin että mikähän on vikana? ja olen kyllä 4G alueella joten siitä ei johdu.

3 kommenttia

Huomenta Heavyrose,

Aiemmin yhteys on siis pyörinyt yli 50 Mbit/s tasolla eli 4G on toiminut? Voidaan sanoa, että nopeuden yleinen vaihteluväli verkosta päätelaitteelle on 10–80 Mbit/s.

Onko yhteys ollut pitkään hitaampana kuin aiemmin? Häiriökartan oletkin jo ehkä tarkistanut, ettei alueellasi ole tilapäistä verkkovikaa?
Juu sen tein eikä näy, tänään kyllä kävin sonera pisteessä ja sain uuden kortin mikä korjasi tuon 3G ongelman, mutta nyt on erillainen ongelma. 4G takkuilee ja antaa vain noin 20mb/s lataus ja noin 5mb/s lähetys nopeutta, ennen antoi aina 47-50mb/s. Kun sonera pisteessä olin antoi jopa yli 90mb/s joten tikku toimi ja niin toimi uusi korttikin, mutta täälä kotona ei oikein pelitä, tikku on ikkuna laudalla eikä mikään ole sen tiellä.
En edes pidä mitään laitetta mikä voisi aiheuttaa häiriötä sille lähelläkään sitä.
Heavyrose: Mikäs on tilanne tällä hetkellä? Onko latausnopeudet paremmalla mallilla? Entä kuinka tuon verkon pakotus ... onko se automaattinen vai pakotettu vain 4G verkkoon. Sekin kannattaa varmistaa.

Vastaa