4G Karkkilaan

  • 11 December 2014
  • 8 kommenttia
  • 1 katselukerta

Hei!
Onko teillä suunnitelmissa laajentaa 4G-peittoa Karkkilan alueelle?

8 kommenttia

Alueella on jo 4G LTE Elisalta.
Mitkä ovat Soneran suunnitelmat Karkkilan alueelle ???
Hei matsal !

Rakenteilla olevat verkot voit käydä tarkistamassa tämän linkin kautta: http://bit.ly/11JVfNJ

Tällä hetkellä 4G verkkoa rakennetaan alueille Hämeenlinna, Joensuu, Kajaani, Kemi, Kouvola, Lappeenranta, Maarianhamina, Mikkeli, Naantali, Pori, Porvoo, Rovaniemi, Savonlinna, Seinäjoki.
Onko noihin rakenteilla oleviin 4g verkkoihin mitään tuoreempaa tietoa? Näyttää olevan kaikissa kaupungeissa jo 4g mihin on rakenteilla tuon listan mukaan.
Tuota listaa ei ole päivitetty enää aikoihin. Tuskin yhdelläkään noista paikkakunnilla rakennetaan enää 4g verkkoa. Soneralta on tulossa lähiaikoina uusi, hieno kartta mistä näkee myös rakenteilla ovat 4g verkot. Siksi tuota ikivanhaa listaa ei ole päivitetty.
Kiitos Jannyman! Meillä tosiaan on suunnitteilla uusi kuuluvuuskartta, johon myöhemmin tulee myös tiedot rakenteilla olevista 4G -verkoista. Tästä tulevasta uudistuksesta johtuen nykyistä listaa ei enää päivitetä joten parempaa odotellessa...
Mikä on LTE-tilanne Karkkilassa tällä hetkellä ???
Hei matsal!

Kiitos viestistäsi. Alustavien suunnitelmien mukaan yhdessä Karkkilan aluetta palvelevassa matkapuhelinverkon tukiasemassa otetaan 4G-verkko käyttöön ensi vuoden alkupuolella. Kahdessa muussa tukisemassa 4G-verkko otetaan käyttöön myöhemmin ensi vuonna.

Kyseessä ovat toki alustavat suunnitelmat, joten aikataulut voivat muuttua puoleen tai toiseen. Toivottavasti Soneran 4G-verkko laajenee Karkkilaankin mahdollisimman nopeasti.

Vastaa