4g kuuluvuus!

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Moi!

Mikä on tilanne hankasalmella, niemisjärvellä 41490 postinumerolla?
Tälläkin hetkellä 4g verkossa kiinni, mutta tahtoo pätkiä kovasti ja kuuluvuus ajoittain tosi huono ja välillä taas mainio.
Mistä mastosta tulee 4g tänne?

Oli soneran verkko nurin totaalisesti alkuviikosta, niin onko sen seurauksena vaihdettu 4g tekniikka ja se vielä pätkii sen takia?

Lisäkysymys, että voiko 4g maston tehoa säätää kovemmalle?
Koko kylän surffaajat ollaan samassa tehtaassa töissä ja kuuluvuutta saisi olla tilkka lisää, kun tehtaan sisällä yleisesti heikko kuuluvuus... ainakin nyt näin parin päivän kokemuksella.

Kiitos!

3 kommenttia

Hei Pexter,

Hankasalmen Niemisjärvelle on otettu käyttöön 4G-tukiasema tiistaina 7.10.14. Tämä on saattanut aiheuttaa tätä ennen verkossa katkoksia, koska asennustöiden ajaksi pitää tukiaseman 2G- ja 3G-verkot ajaa väliaikaisesti alas. Hankasalmelle (Hankasalmi as.) Kangasniementien varteen .tulee 4G-verkko toimimaan ehkä jo tällä viikolla, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Parannusta siis tulossa ja luvassa lähiaikana.

Tehoja ei lähdetä heti ensimmäisenä säätämään. Kapasiteettia tarvittaessa voidaan lisätä jatkossa, mikäli on tarve.
Ok!
Kiitos tiedoista.

Eilen kuului paremmin tämä 4g, mutta tänään ei ole kuulunut vaikka ei sen kummemmin esteitä ole mastolle.. katsotaan mihin tämä kehittyy.

Loistava homma saada 4g jo nyt tännekkin.
Hei Pexter!

Hyvä kuulla, että edes vähän paremmin toimii ainakin ajoittain. 4G-verkon käyttöönotto vapauttaa kapasiteettia 3G-verkkoon, koska osa alueen liittymistä alkaa käyttämään 4G-verkkoa. Toivottavasti siis myös 3G-verkon toimivuus paranee.

Vastaa