4G mobiililiittymä ja huawei routeri: Laskutus

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Morjens,

Tilasin teiltä tälläisen paketin:
"Huawei B593S Router (valkoinen)
Maksuaika: 24 kk
Kuukausimaksu 7,00 €/kk
Liikkuva Netti Aito 4G Teho
50 Mbit/s netti (4G)
Rajaton 4G-netti etuhintaan 24 kk!
Kuukausimaksu 14,90 €/kk"
Yhteensä: 21,90€/kk

Kuvittelin tuon tosiaan olevan paketti, mutta ensimmäisessä laskussa näkyykin vain tuo liikkuvan netin maksu (14,90€/kk) ja posti toi myös paksun nipun jotain pirun riivaamaa luottosopimusta, sivukaupalla pienellä painettua diipadaapaa ja luottoa voisi käyttää milloin lystää kaupoissanne. Tuollaista luottosopimusta en kuvitellutkaan tekeväni teidän kanssa kun en mitään luottoa oikeasti tarvitse.

Onko tosiaan noin surkeaa, ettei tuommoista liittymää ja laitetta saa(nut) helposti pakettina ja siitä yksinkertainen kuukausittainen lasku ? Otin tuon pakettina ja kuukausimaksuina ainostaan sen vuoksi, että saan sen kätevästi firman piikkiin, mutta nyt joudunkin ilmeisesti tekemään firmalle erillisiä 7€ ja 14,90€ kuukausittaisia maksuvaatimuksia ja pelaamaan tuplamäärän kuittien kanssa sekä maksamaan kaksi erillistä maksua, oikeasti vituttaa. Tuonkin kun olisi tiennyt etukäteen olisin ostanut suoralla kertamaksulla mokoman routterin.

Milloin se routterin 7€ maksu tulee ?
Tuotakin voin vain ihmetellä miksi laskussa lukee: "Laskutusjakso 29.01.2014 - 09.02.2014", kovin on lyhyt teidän kuukausi.

MIksi kaikki mobiilioperaattorit tekevät yksinkertaiset asiat nykyään ihan perkeleen vaikeasti ?

2 kommenttia

terve !!hei maksoin 39.90 laajakaista maksun tänään joten se on nyt ok ja mikä se toinen lasku on teiltä se on myös 39,90 onko se sama laajakaista maksu ?????? ilmoita niin tiedän !!
Hei AMALIA42! Pahoittelut viivästyneestä vastauksesta. Huomasin, että olitkin ollut jo meihin yhteydessä eli asia lienee kunnossa?

Vastaa