ADSL-yhteydessä vikaa Lappeenrannassa

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

n. klo 20.04 oli mennyt netti poikki ja vieläkin takkuaa varsinkin ulkomaalaiset sivustot.

edit: Kuulemma kuidussakin tökkii

4 kommenttia

Ongelmaa on ilmeisesti hyvinkin laajalla alueella.

Miksi asiakaspalvelu ei tiennyt näinkin laajasta viasta? Vikapalvelun mukaan vika oli omissa laitteissa, modeemi oli kuulemma jumissa ja toisella modeemilla olisi pitänyt kokeilla. Oletusyhdyskäytävää 80.220.128.1 pystyi kuitenkin koko ajan pingaamaan mutta siitä eteenpäin ei bitti liikkunutkaan, joten modeemi ei voinut olla jumissa.

Edelleen tahmaa, mutta käyttämällä soneran proxyä proxy.dial.inet.fi:800 kaikki toimii normaalisti. Ainakin firefoxissa pitää muistaa laitta rasti ruutuun, "käytä proxyä kaikille yhteyskäytännöille".

Osalle sivuista ei muuten pääse, kuten esimerkiksi googleen ajoittain.
Sama täällä joutsenossakin, päivällä katkoi yhteyttä useasti ja nyt ei pääse useille sivuille ollenkaan.
Sama myös imatralla... Kotimaiset sivut toimii joten kuten, mutta ulkomaalaisille ei pääse, samoin peli servereitä ei tavoita... alkoi tosiaan eilen jossain 20.00 maissa olleen sähkökatkoksen jälkeen.
Hei kaikki.


Laajakaistavika Lappeenrannan seudulla korjattu

Vika alkoi 31.7.2013 klo 20:00
Vika korjattiin: 31.7.2013 klo 21:30

- Mikäli yhteys ei toimi, tulee myös laajakaistayhteyden päätelaitteet käynnistää uudestaan ja mikäli mahdollista, yhteyden toimivuutta on hyvä testata toisella modeemilla.


Lappeenrannassa on ollut illalla yleinen häiriö mikä on saatu korjattua! Mikäli liittymässä tai sen toiminnassa on yhä ongelmia, ottakaa yhteyttä vikapalveluun 0206 90101.

Vastaa