Ainan kaapelitv-kanavien siirto Soneralle 7.10.2014 Hämeenli

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Minulla on Loewe Individual- merkkinen televisio, jossa on sisäänrakennettu digiboksi. Operaattorin vaihdon yhteydessä televisiosta katosivat kaikki tv- ja radiokanavat. Kun palautin ohjeen mukaisesti tehdasasetukset ja yritin sen jälkeen hakuapuohjelmalla hakea kanavia, haku on aina tulokseton. Tv:n sijaintimaana on asetuksissa Suomi ja signaalilähteenä DVB-C. Useamman kanavien hakukerran jälkeen tv:stä näkyy edelleen vain lumisadetta. Laite ilmoittaa myös, että sen ohjelmistoversio on ajantasalla. Missä vika. Asun osoitteessa Hallituskatu 5 A 17. Kaipaan pikaista korjausta tilanteeseen, kiitos!

1 kommentti

Moi vuokkoal,

Jos kanavat ei muuten löydy, niin voisit koittaa vielä tehdä laitteeseen manuaalisen kanavahaun. Ohjeistusta löydät osoitteesta http://www5.sonera.fi/ohjeet/Kaapeli-TV ... omeid=2580

Hämeenlinnassa on vielä loppuviikon ajan mahdollista viedä laite virityspisteeseemme. Osoitteet löytyvät myös edellisen linkin takaa. Television kuljettaminen voi tietysti melko haastavaa olla. Tarvittaessa apua saa myös Helpson palvelusta.

Vastaa