@450 > 3G tikku

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Jos vaihdan Soneran @450 laajakaistan, 3G nettitikkuliittymään, vaihtuuko sähköpostiosoite toiseksi? Osoite on nyt muotoa, "etunimi.sukunimi@pp5.inet.fi". Entä kotisivuosoite joka on muotoa, "http://personal.inet.fi/koti/xxx/". Tarvitseeko kotisivujen sisältö siirtää uudelleen johonkin uuteen paikkaan? Onhan tikkuliittymissäkin kotisivumahdollisuus?

Risto

1 kommentti

Mobiiliverkon Liikkuva laajakaista -liittymässä ei ole samoja palveluja kuin Laajakaista Langaton -liittymässä. Liittymään on mahdollista luoda yksi sähköpostiosoite, jonka loppuosa on muotoa @pp.sonera.net. Nykyisen liittymän @pp.inet.fi-muotoista osoitetta ei voi siirtää Liikkuvaan laajakaistaan, eikä kotisivuosoite ei kuulu liittymän palveluihin. Liikkuva laajakaista -liittymä on palveluiden osalta periaatteessa sama kuin matkapuhelinliittymä, kun taas Laajakaista Langattomassa on samat palvelut kuin kiinteän verkon laajakaistaliittymissä (ADSL, Laajakaista Extra).

Asiakasnumerosi perusteella löytyvään osoitteeseen on saatavissa ADSL-liittymä jopa 24/1M-nopeusluokkaan asti. Vaihtamalla nykyisen Laajakaista Langattoman tilalle ADSL-liittymän sekä sähköpostiosoite että kotisivut säilyisivät ennallaan. Sopivalla paketilla tulee mukaan myös Liikkuva laajakaista eli nettitikku liittymällä, joten paikasta riippumattoman langattoman yhteyden mahdollisuus säilyy. Kannattaa kysyä Myyntipalvelun numerosta 0800 133133 tarjousta.

Vastaa