boxi jumittuu päivittämään kerran päivässä

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Viihde-palvelussa vikaa ohjelmistopäivityksen jälkeen

24.6.2014 tehdyn ohjelmistopäivityksen jälkeen osalla asiakkaita Viihde-palvelun käynnistyminen ei onnistu. Lataus epäonnistuu prosentti-palkilla noin 35-41% prosentin kohdalla, virheilmoitus Error loading module undefined.

Digiboksi kannattaa jättää päälle virheilmoituksesta huolimatta noin kahden tunnin ajaksi, vikatilanne poistuu itsestään. Vaihtoehtoisesti voi kokeilla digiboksin uudelleenkäynnistystä irroittamalla virtajohdon digiboksista ja kytkemällä sen takaisin viiden minuutin kuluttua.

Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.


Sonera asiakaspalvelu

jospa saisitte ton korjattua sentään menny jo kolmekuukautta

6 kommenttia

Hei temezi,

Ongelma on tosiaan jo jonkin aikaa ollut selvityksessä ja korjaus jatkuu edelleen.
ja sama homma jatkuu edelleenkin...tästä sitä sitten kannattaa maksaakin
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
Olisihan mukavaa tietää mikä yhtiö tämän ohjelmiston on kehittänyt...
Hei,

Korjaus on tulossa tulevien ohjelmistopäivitysten yhteydessä. Tässä vaiheessa ei vielä valitettavasti ole tarkempaa aikataulua tiedossa.
Kalle- kirjoitti:
Hei,

Korjaus on tulossa tulevien ohjelmistopäivitysten yhteydessä. Tässä vaiheessa ei vielä valitettavasti ole tarkempaa aikataulua tiedossa.


1.11 ja sama paska jatkuu ja aina kesken futiksen. ainut syy miks mulla on koko piip kanava paketti on britti futis ja joka viikonloppu kesken jonkuu matsin menee kuva kahden tunnin ajaksi
alkaa suomeks sanottuna ketuttaan
Moi temezi,

Eli tämä boxi jumiutuu samaan virheilmoitukseen yhä joka päivä? Auttaako laitteen ohjelmiston poisto ja uudelleenasennus asiaan yhtään?

Samantapaista ongelmaa on yhä muutamilla käyttäjillä ilmennyt mutta niitä on myös saatu kuntoon. Voisitko tehdä asiasta meille vikailmoituksen suoraan omien sivujen kautta kirjautumalla.. Laita viestiin mukaan tämä keskusteluaiheen hyperlinkki niin käsittelijäkin tietää jo toistuvaisista ongelmistasi heti paremmin.

Vastaa