cisco epc3825 Surkea wlan

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Eli tilasin teiltä ton 40-100Mbit/s kaapeli netin ja sain tuon otsikon modeemin mukaan. Eikö teillä ole antaa modeemia missä toimisi wlan kunnolla??? Kahdella koneella ja usealla tabletilla testattu että ei tolla modeemin wlanilla tee yhtään mitään!! Pätkii ja nopeus hädin tuskin 14Mbit/s. adsl yhteyden (20Mbit/s netti) modeemilla wlan kuitenkin antaa kyllä sen 20Mbit/s, joten modeemissa se vika on. Ja nopeus testattu verkkokaapelilla ja se antaa ihan oikeaa nopeutta.

5 kommenttia

Kunniamerkki +16
Kokeile vaihtaa taajuutta siihen kaapelimodeemiin, jos verkkosi alueella taajuudet varattu saattaa olla häiriötä.

Juuri tämän takia itse ostin hyvän ja kalliin Asusn RT-N56U, jossa Gigabitin portit ja Dual band WLAN yhteys, siis 2.4Ghz (ns. normaali, ruuhkainen taajuus, koska aika moni laite toimii tällä taajuudella ) ja 5Ghz (vapaa taajuus, nopeat WLAN yhteydet) taajuudellla.

Voi olla myös laitteistovika, en oikein osaa sanoa siitä mitään näin vähistä tiedoista.

Voit ainakin nämä tsekata siitä kaapelimodeemista:

- Sallittu WLAN - N -> Jos on voit kokeilla pakottaa tähän vaihtamalla MIX tilasta pois (Only N). N - nopeus on 150-450Mbit/s reitittimestä riippuen. Ainakin näin uudessa reitittimessä luulisi saavan nopeamman yhteyden.

ja ainakin kahdella koneella sekä tabletilla mainittaessa oletan että niissä on WLAN N - verkkokortti, joka tukee vähintään 150Mbit/s tiedonsiirtoa.

Voit toki kokeilla resetointia ja käynnistämistä uudelleen.
Kyllä on Wlan N nopeus vastaanottimissa. täytyy kokeilla noita mitä ehdotit mutta tuskin apua. Ei siinä modeemissa ole edes ulkoista antennia.
Kunniamerkki +16
Itsellä pon Soneran puolesta Inteno koska on myös tuo Sonera Viihde ja siinä ainakin toimii langaton yhteys 40Mbit/s nopeudella (WLAN n 150). Tietenkin se on huono, joten hankin Asus RT-N56U jossa nopeus paljon parempi.

Soneran vikapalveluun vain viestiä niin ehkä saat uuden tuotteen tilalle.
En mä kyllä saa millään konstilla tota wlania nopeemmaksi. Tabletilla tulee paras n. 30Mbit/s nopeus.
Ostin pöytäkoneeseenkin uuden pci wlan sovittimen mutta ei sekään auta, antaa vain noin 10Mbit/s nopeuden.
Kunniamerkki +16
Hieman hankala sanoa kun en tiedä laitteitesi speksejä... mutta ehkä se langallinen yhteys on paras vaihtoehto. Langattomassa saattaa olla häiriöitä... ja jos haluaa välttämättömästi langattoman yhteyden ja nopean, suosittelen dual band reitittimiä... jossa 5Ghz taajuus... koska 5Ghz taajuudessa vähemmän ruuhkaa....

Vastaa