Hankin paremman modeemin, ei lähde toimimaan

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Entisen docsis2 motorolani korvasin cisco epc3000:lla ja eilen yritin sitä toimimaan... annoin uuden macin omien sivujen kautta ja siellä se näkyisi olevan... modeemin ip sivulla uudelleenkäynnistysprosessia seuratessa kaikki näyttää menevän oikein kunnes modeemin statuksessa näkyy REGISTERATION_IN_PROGRESS jonka jälkeen modeemi alkaa vilkuttamaan DS ja US tasatahtiin ilman ONLINE valoa ja statukseksi tulee "Unsupported status"

Edit: vaatisikohan soneralta käypän firmwaren tuohon? Vai kuuluuko moinen tulla automaattisesti kun laite on kytkettynä? Niin ja signaalitkin löytyy joka kanavalle hallintasivun mukaan.

2 kommenttia

Ei taida tuo edit näkyä minkä tein tuohon ekaan niin pistän siitä sit uuden viestin eli; vaatisikohan soneralta käypän firmwaren tuohon? Vai kuuluuko moinen tulla automaattisesti kun laite on kytkettynä? Niin ja signaalitkin löytyy joka kanavalle hallintasivun mukaan.

Tällähetkellä siinä on motorola paikallaan joka toimii moitteetta; siirrän ciscon takas jos soneralta joku haluaa vilkaista asiaa, soitan myös asiasta kun kerkeän ellei ole ratkennut tätä kautta.
Moi magez,

Liittymälläsi näyttäisi edelleen olevan tuo vanhan modeemin MAC aktiivisena. Suosittelen vielä soittelemaan paikan päältä vikapalveluumme niin saadaan uusi modeemi heti valtuutettua.

Vastaa