HBO palvelu

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

Sain käyttööni HBO ohjelmakirjaston. Jotain selkeitä puutteita kuitenkin on.

Mistä näkee HBO "live"-kanavan ohjelmatiedot? Digiboksin EPG ja http://www.sonera.fi/tallennus sivujen ohjelmakartat ovat tyhjiä HBO:n kohdalta. Eikä kanavalta pysty näin tietenkään nauhoittamaan tai katsomaan mitään. Koskahan nämä ohjelmatiedot saadaan jonnekkin? Ei tämä palvelu ole vielä ihan siinä kunnossa että itse kehtaisi sitä myydä.

Ohjelmakirjastosta:
Osassa ohjelmia on todella surkeat kuvaukset toisaalta taas joissakin ohjelmissa on erinomaiset kuvaukset. Esim. jonkin sarjan 1. jakson kuvaus oli "Sarjan Ensi-ilta". Tämän perusteella on todella vaikeaa päättää haluaako ohjelman katsoa.

Joistakin sarjoista puuttuu pilotti/1. jakso. Ainakin sarjoista Continuum ja Party down. Jotkin sarjat ovat myös saatavilla vasta tietystä tuotantokaudesta eteenpäin (esim. Curb your enthusiasm S07->). Tämä ei vastaa markkinoinnissa anettuja lupauksia. "...vain pienellä lisämaksulla saat helposti ja turvallisesti aidon ja alkuperäisen HBO:n lisäksi täydellisen ohjelmakirjaston (mukana kaikki aiemmat tuotantokaudet). Ohjelmakirjasto sisältyy kuukausimaksuun." LÄHDE: http://www.sonera.fi/tv+ja+viihde/tv+pa ... tya+hbosta
Jos nämä on tarkoitus lisätä myöhemmin, ei palvelua voi mielestäni myydä täydellä hinnalla jos se on vain 50% valmis, pitää hinnankin olla allennettu.

Ohjelmakirjastosta on mahdotonta löytää jotakin, jos ei tiedä mitä haluaa katsoa. Ohjelmia pitäisi pystyä selamaan luokittain. Esim. Historialliset draamat/Sota/Toiminta ja jännitys/komedia. Nykyinen listaus aakkosjärjestyksessä on todella huono. Sama koskee tietysti myös elokuvia. Tätä nyt voisi ainakin aluksi auttaa se että valikoiman saisi nettiin. Parasta tietysti olisi jos voisi läppärillä/iPadilla tms. valita ohjelman ja ohjelma sitten käynnistyisi digiboksissa.

Miten pääsen käyttämään ohjelmakirjastoa iPadilla tai android laitteella? Jos tilaan palvelun Soneran kautta, enkö pääse käyttämään HBO:n suoratoistopalvelua mobiililaitteilla lainkaan? Olen sidottu vain melko typerään Motorolan boksiin?

Elokuva valikoima on ihan surkea, ei mitään uusi leffoja. Pelkkiä vanhoja surkeita leffoja.

7 kommenttia

Voisin vielä jatkaa puutelistaa sillä että käyttöliittymä ei muista mihin kohtaan ohjelmaa jäit jos pitää tauon. Myöskään katsottuja jaksoja ei ole merkattu. Tosi kiva arpoa katsoiko viimeksi jakson S01E06 vai S01E07... jotain pitäisi tähänkin kehittää.
Kaikki edellämainitut puutteet huomattu täälläkin. Tarttis tehä jottain.
Hei,
Ikävä kyllä HBO "live"-kanavan ohjelmatiedoissa oli tekninen vika, mutta tämä on nyt saatu kuntoon.
Ohjelmakirjaston ohjelmakuvaukset saamme HBO:lta, näiden kanssa on vielä hieman käynnistysvaikeuksia, mutta tulevat paranemaan ajan myötä!
Kirjaston valikoima lisääntyy koko ajan. Selvitämme noita jaksopuutteita koko ajan ja kaikki tieto puuttuvista jaksoista on meille tärkeää.
Ohjelmakirjaston hakua yritetään saada selkeämmäksi, palaute haun hankaluudesta on laitettu eteenpäin joten ongelma on nyt tiedostettu.
Kirjaston käyttö on mahdollista vain Tv:ssä, eli ei ainakaan toistaiseksi ole saatavilla iPadilla tai android-laitteella.
Harmi ettei HBO:n tarjoamat elokuvat ole tuntuneet mielenkiintoisilta! Painopiste palvelussa on nimenomaan näillä HBO:n huippusarjoilla mutta toivotaan että jatkossa valikoimaan tulevat elokuvatkin olisivat mieluisia!
Miten on mahdollista että juuri kun katsojat innolla odottavat Game of Thrones - sarjan kolmatta tuotantokautta, ohjelmakirjastosta katoaakin tuotantokausi 2 kokonaan ? Asiaa HBO Nordicilta kysyttäessä kehotetaan kysymään asia Soneralta....
Ohjelmakirjastossa Spartacus Blood and Sand puuttuu jaksot 9-12, kun 1-8 ja 13 löytyy... todella ärsyttävää, onneksi otin tämän kk-hinnalla niin voin peruakkin palvelun samantien.

Muutenkin voisi sånera korotella näitä naurettavan hitaita 24/1 megaisia yhteyksiä, asutaan sentään kaupunkialueella Tampereella, eikä missään perähikiän kauimmaisessa korvessa (joissa kilpailijalta saa saman palvelukokonaisuuden 100/2-megaisella yhteydellä, täsmälleen samalla hinnalla. Kiva kun tallennuksia tai ohjelmakirjastoa katsoessa pätkii aina kun kuu on väärässä asennossa tai ulkona tuulee vähän liian kovaa.
Moi,

Strike Back - sarjasta puuttuu ohjelmakirjastosta toisen tuotantokauden 9. jakso. Toivottavasti tieto menee tätä kautta perille.
Hei Chef ja jamallers,
Välitin tiedon eteenpäin puuttuvista jaksoista!
Chef, jos pätkimistä ilmenee useasti niin ole meihin yhteydessä, Teknisen Asiakaspalvelun numero on 020690101.

Vastaa