hidas 4G

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Eli mistä voi johtua jatkuva hitaus tällä alueella. Vikailmoitustakaan ei pääse tekeen kun jumahtaa sivunne jumiin sen jälkeen kun on raksinut yhden niistä kolmesta eri vaihtoehdosta. "Tarkoititteko plaa plaa..." Siittä ei pääse kuin takaisin.
Eli 4G on nopeudella noin 5Mbit/s. Joskus ihan harvakseltaan on yli 10 nopeudella mitä onnistuu saamaan. Kuitenkin kun otin 4G mokkulan ja päivitin liittymän kesällä niin nopeus oli noin 25-35 mikä oli hyvä. Kellon ajalla ei ole väliä, selaimilla ei isoa eroa, kelillä ei ole kummosta eroa, mokkulan käynnistämisellä tai resetoimisella ei väliä. Paikkaa ei löydä paremmaksi. Että että..

3 kommenttia

Hei Harri72,

alueelta on tullut tietoomme viime viikon lopulta 4G-yhteydessä hidastumista. Tätä tutkitaan eli korjaus on käynnissä.
Ok. Selvä ja kiitoksia vastauksesta. Tämä hitaus on ollut mun mielestä kauemmin mutta hyvä jos muutkin on huomannut. Osaatko sanoa 4G aseman etäisyyttä kun olen harkitsemassa suunta-antennia. Olenkin joskus saanut vastauksen mikä hertsi täällä on ja linkin suunnan tiedän mutta etäisyys vielä jäi kysymättä. Jos sen voisit kertoa.
Heiharri72,

Heramäen tukiasemassa oleva 4G-verkko on sinua lähin palveleva tukiasema. Se on osoitteestasi reilu 5km länsi-lounaaseen.

Vastaa