Huawei E3276 ei toimi

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Otin tuommoisen huawein e3276 tikun ja aito 4g max-yhteyden testaukseen. Asun siis juuri 4g alueen rajalla.

Torstaina kun hommasin ko. paketin kaikki toimi moitteettomasti, mitä nyt kerran pätkäisi netti, mutta tietokoneen uudelleenkäynnistyksellä selvittiin siitäkin. Perjantaina kanssa kaikki pelitti hyvin, mutta lauantaiaamupäivän jälkeen netti ei ole toiminut ollenkaan.

Kaikkia kotikonsteja on koitettu ja tikku kyllä löysi verkkoja mihin liittyä, mutta itse liittyminen ei jostain syystä onnistunut. No tänään kävin sitten kyselemässä Koskikeskuksen Sonerakaupasta apua, mutta myyjä ei oikein osannut auttaa, lykkäsi vain uuden sim-kortin käteen sanoi että testaappa tuolla. Kortin vaihdon jälkeen tietokone ja tikun mukana tullut ohjelma eivät enää löytäneet koko tikkua.

Mikähän mahtaa olla ongelma?

1 kommentti

Hei joelsaarinen!

Oiskohan Mobile Broadband -ohjelma mennyt sekaisin? Suosittelen ensimmäiseksi että poista tietokoneelta koko Mobile Broadband ohjelmisto, käynnistä tietokone uudelleen ja varmista että ohjelma on poistunut. Tämä jälkeen laita E3276 tikku uudelleen koneeseen kiinni ja sieltä pitäisi asentua Mobile Broadband ohjelmisto uudelleen tietokoneelle. Jos näin käy niin kokeiles sen jälkeen pakoittaa tikku Mobile Broadbandistä pelkästään käyttämään 4G verkkoa. Jos tikku vaihtelee verkkoa, voi se joskus aiheuttaa ongelmia yhteyksien kanssa.

Tässä vielä ohjeet 4G pakoituksen tekemiseksi:

http://www5.sonera.fi/ohjeet/Huawei_E392_ja_E3276_-asetukset

Mikäli tikku ei tunnista Mobile Broadbandin kautta sim-korttia ollenkaan (ei kysy pin-koodia / ei tule verkkoa ollenkaan), tällöin pyydän ottamaan yhteyttä ihan asiakaspalveluumme niin voimme tarkistaa että liikkeessä tehty kortinvaihto on mennyt oikein.

//VesaN

Vastaa