huawei e353 ei suostu asentumaan

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 38 katselukertaa

hei!

minulla oli aikaisemmin netti"tikku", e230 -mallinen, joka pelitti hyvin (ellei sitä sitten hipaissut vahingossa). nyt sain viime viikolla käyttööni uuden, e353 -mallisen nettitikun, jonka pitäisi ohjeiden mukaan käynnistellä automaattisesti asennus. niin ei kuitenkaan tapahtunun millään ilveellä, eikä omassa tietokoneessa edes näy tikun olemassaoloa. aikani säädettyäni, latasin uudestaan mobileparter-softan ja poistin vanhan koneelta.

(sanottakoon vielä, että käyttiksenä vista ei löydä minkäänlaista asennusohjelmistoa eikä löytänyt, vaikka laittoi etsimään sitä mobilepartner-kansiosta)

kokeilin uudelleen asentaa uutta nettitikkua, ei toiminut. yritin sitten asentaa uudelleen softaa, mutta kappas kehveliä - soneran sivuilta lataamani tiedoston setuptiedosto olikin tyhjä? nyt olen kokonaan ilman nettiä, sillä hölmöyksissäni poistin sen vanhan mobilepartnertsydeemin.

onkohan siis vika nettitikussa vai koneessani? kiitos mahdollisesta tulevasta avusta!

5 kommenttia

Hei teroo! Huawei E353 nettitikun asennus tapahtuu seuraavasti:

1. Käynnistä tietokone ja yhdistä nettitikku tietokoneen USB-porttiin.
2. Asennus käynnistyy automaattisesti.
• Mikäli asennus ei jostain syystä käynnisty automaattisesti, käynnistä asennus käsin AutoRun.exe -tiedoston avulla.
• Jos tietokone ei tunnista modeemia heti, odota noin 5 - 10 minuuttia, joillakin koneilla laitteiden välinen keskustelu saattaa kestää kauemmin.
3. Seuraa ohjatun asennuksen näytölle tuovia ohjeita.
4. Kun asennus on valmis, hallintaohjelman www-sivu avautuu ja nettitikku ottaa yhteyden verkkoon automaattisesti

Suosittelen sinua tutustumaan myös ohjeisiin ja vinkkeihin, ja sieltä löytyvään ohjeeseen Huawei E353 nettitikun käyttöön ottoon liittyen, sekä tarkistamaan vielä että kaikki Asetukset on kunnossa.

Mikäli näistä ohjeista ei ole apua. Suosittelen olemaan yhteydessä vikapalveluumme 0206 90101 (mpm/pvm) ma–pe klo 8–20 ja la 9–16.30.
Johan on ohjeet!

Ainakaan oma tikkuni ei edes ole asennuskuvan mukainen.

Miten saa vaihdettua "kotisivun" jonka tikku avaa? Haluaisin käyttää määrittelemääni välilehtiryhmää enkä Google-sivua.

EIKÄ TAAS VÄISTETÄ VASTUUTA TUOTTEESTA JA PALLOTELLA MUUALLE!!!
Hei joukoluoma! Vastasinkin sinulle jo tähän toiseen ketjuun: viewtopic.php?f=100&t=8922
Nico kirjoitti:
Hei teroo! Huawei E353 nettitikun asennus tapahtuu seuraavasti:

2. Asennus käynnistyy automaattisesti.
• Mikäli asennus ei jostain syystä käynnisty automaattisesti, käynnistä asennus käsin AutoRun.exe -tiedoston avulla.
• Jos tietokone ei tunnista modeemia heti, odota noin 5 - 10 minuuttia, joillakin koneilla laitteiden välinen keskustelu saattaa kestää kauemmin.
.


Tikku toimii mulla yhdessä USB portissa mutta ei toimi toisessaportissa, ei vain tunnista. Miten saan asennettua toimimaan toisessa usb portissa kun ajureita ei saa mistään esille. Tietokoneessa ei näy mitään mistä löytyisi AutoRun.exe. Ei edes silloin kuin tikku on portissa kiinni jossa toimii. USB porteissani ei ole mitään vikaa, tarvitsisin vain tikun sisältä olevat ajurit. Mistä löydän ne?

edit: Poistin asennetun ohjelman ja tökkäsin tikun uudestaan, pääsin asentaa ohjelmiston uusiks. Tikku käyttäytyy edelleen samalla tavalla. Olisiko sittenkin niin että tämä yksi portti joka on USB3 niin siinä olisi jotain häikkää tämän tikun kanssa? Mutta mikä USB3 portissa voisi mättää?
Moi Laturi! Huawei E353 pitäisi toimia myös USB3-portissa. Ongelmatilanteissa suosittelen ottamaan yhteyttä vikapalveluumme, jotta he voivat selvittää asiaa tarkemmin. Sillä välin voit toki käyttää tikkua toimivan portin kautta.

Vastaa