huonoa englantia

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Tällaisia viestejä tulee; lienevät jotain kalastelua?? Roskiin meni joka tapauksessa.
--------------------------------------
päivittää e-mail tili.


Tämä viesti on peräisin sähköpostiviestinnän keskus kaikille sähköpostia tilin käyttäjät. Olemme paraikaa huolto jonka käyttämättä on päivitystä tietokanta ja e-mail tili
keskus. Tämä harjoitus liittyy deaktivointi lepotilassa / käyttämätön / kelpaa sähköpostitilejä tehdä tilaa edelleen parantamista.


ota ystävällisesti vahvistaa vahvistaa sähköpostisi ja niin, että tilisi pysyy aktiivisena, estää tilisi alkaen deaktivointi, sinun tulee päivittää sen antamalla meille seuraavat tiedot manuaalisesti.


Vahvista email identiteetti linkki alla


http://upgradecleanup.****.com/


Varoitus!
Tilin omistajat odotetaan päivittää tileille 5 työ päivän kuluessa tämän ilmoituksen. Noudattamatta jättäminen tämän huomata määrätyn ajan joutuu vaarassa menettää hänen tai hänen huomioon.


Copyright © 2013. Kaikki oikeudet pidätetään.
-------
Heikki

2 kommenttia

Hei Silvasti1995,

kiitos tiedosta, kalastelua tosiaan. Viestit kannattaa suoralta käsin poistaa.
Hei Silvasti1995 !


Lisätietona vielä, että Soneran webmailissa on Asetukset->Posti->Suodattimet, jonka avulla selkeät spammitapaukset voi itse siirrellä suoraan roskiin.

Osoitteeseen abuse@inet.fi voi näitä viestejä lähettää, jotta kalastelusivut saadaan suljetuksi. Postista olisi hyvä näkyä myös kokonaiset otsikkotiedot, jotta nähdään myös viestin lähde.

Vastaa