Ihmettelen tietämättömänä ja ymmärtämättömänä

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Arvoisat Soneran herrat ja rouvat sekä neidit

Yllätyin kovin kun sain syyskuun laskun. Siinä minua laskutettiin kanavapaketista (MTV Total) jota en ainakaan tietoisesti ollut tilannut saatikka käyttänyt. En vielä ole edes asentanut sitä ihmeellistä härveliä televisiooni vaan käytän pelkästään laajakaistaa tietokoneellani ja siihen liittyvää nettitikkua matkoilla. En ole sekuntiakaan katsonut mitään kanavapakettia enkä edes näillä tiedoilla osaisi sitä käyttää. Mistähän johtuu tämä laskutus? Onko kyseessä joku pakkomyynti, joka olisi pitänyt ymmärtää perua ajoissa vai tietoinen kusetus? Hämmästelen!

Mitä voisin tehdä ettei tuo kummitteleva minulle olematon kanavapaketti enää ainakaan jatkossa olisi maksettavanani koska en sitä käytä enkä koskaan tule käyttämään ja tarvitsemaan.

Terveisin ärtynyt JJ

1 kommentti

Hei!

Eli sinulta löytyy Sonera Viihde, mutta et ole asentanut sitä vielä?
Jos sinulta löytyy MTV Total paketti, se näkyisi automaattisesti Viihteessä. Uskoisin, että tässä on ollut esim. jokin kampanja, että Maikkari on siellä maksutta ensin ollut ja se on muuttunut kampanjan jälkeen maksuttomaksi. Tilauksista lähetetään toki aina tilausvahvistukset, yleensä sähköpostiin ja/tai tekstarilla.
Tämä asia saadaan kätevästi selvitettyä esim. Omien Sivujen Chat (24/7) palvelussa.
Tai käytätkö mahdollisesti Facebookkia? Meille saa Soneran Facebookissa laitettua yksityisviestiä, jossa autetaan mielellään 🙂

Vastaa