Inteno DG301, portti 4 siltaavaksi

  • 11 December 2014
  • 39 kommenttia
  • 32 katselukertaa

Terve,

Saisikohan tuon portin 4 palvelureitittimestä siltaavaan tilaan?

Kiitos jo etukäteen.

39 kommenttia

Hei LateZ,

Välitin tuon siltauspyyntösi eteenpäin!
Antti- kirjoitti:
Hei LateZ,

Välitin tuon siltauspyyntösi eteenpäin!


Kiitos, tuleeko tuosta joku ilmoitus kun on tehty?
Hei LateZ,

Kyllä tulee tekstiviestillä kuittaus kunhan yhteystiedot on kunnossa (ne voi tarvittaessa päivittää omien sivujen kautta)! Sinulle olikin ilmeisesti jo ohjeita ja kuittausviesti tästä tullutkin 🙂
Antti- kirjoitti:
Hei LateZ,

Kyllä tulee tekstiviestillä kuittaus kunhan yhteystiedot on kunnossa (ne voi tarvittaessa päivittää omien sivujen kautta)! Sinulle olikin ilmeisesti jo ohjeita ja kuittausviesti tästä tullutkin :)


Jep, eilen illalla homma hoitui. 🙂
Hei, voisikohan omasta intenosta laittaa myös tuon nelosportin siltaamaan. Kiitos.
Hei deissi,

Laitoin pyyntöä 4-portin siltaamisesta eteenpäin. Saat tekstiviestillä kuittausta kun tuo on tehty.
Hei Marko, tekstiviestiä kyllä pukkaa. Pyydetään laittamaan modeemi päälle.

Kävin eilen teidän liikkeessä ilmoittamassa, että modeemi on 24/7 päällä ja että soittavat, jos on jotain epäselvää. Taas tulee uutta tekstaria, jossa pyydetään laittamaan modeemi päälle.

Yritin soittaa asiakaspalveluun, mutta en pääse kuin vianrajausautomaattiin. Voisitkohan välittää tämänkin viestin vikapuolellenne eteenpäin ja pyytää soittamaan tekstareiden sijaan, jos on ongelmia. Tämä yksisuuntainen liikenne ei nimittäin hirveästi auta. Kiitos jo etukäteen.
Moikka deissi!

Oli näköjään saaneet laitettua 4-portin siltaavaksi jo. Oli kait jotain ongelmia ollut linjojen asetuksissa.
Saisinko minäkin nelosportin siltaavaksi, en viitsinyt uutta topiccia tehdä.
Moikka aurinko888!

Laitoin verkonhallintaan työpyyntöä asiasta.
Itse tarvitsen myös tuon portin 4 sillattuun tilaan. Pitääkö DG301 olla kiinni adsl linjassa vai riittääkö että laitteen wan portti on yhdistetty telewellin sillattuun porttiin? Ainakin DG301 saa julkisen ip:n näin.
Hei haalma-1,

Pyyntö laitettu eteenpäin. Saat tekstiviestillä kuittauksen kun on tehtynä.

Kannattaa kytkeä Inteno suoraan puhelinpistokkeeseen kiinni.
Sain tekstiviestin jossa pyydettiin resetoimaan purkki, ja toisen jossa sanottiin että muutos olisi tehty ja pyydettiin käyttämään virtoja pois. En ehtinyt töissä ollessani edes resetoimaan tuota purkkia ennen tuota toista tekstiviestiä. Mutta kotona kun kokeilin niin ei ole muutosta tapahtunut. Kokeilin siis ensiksi virtojen käyttämistä pois ja päälle, ja sen jälkeen se resetointi. Edelleen lan portti 4 on natin takana. Laite oli/on kytkettynä wan-portin kautta sillattuun modeemiin, koska tuon kytkeminen dsl-linjan kautta ja netin käyttäminen natin takaa sotkisi oman kotiverkkoni asetukset.
Moi haalma-1,

Intenossasi näytti jo olleen viimeisin ohjelmisto ja siltaus oli eilen saatu tehtyä. Intenon olisi parempi olla ensimmäisenä laitteena linjassa, ettei ensimmäisestä laitteesta aiheudu ongelmaa.
Oukkei, no täytyypä kotona testata tuota ihan adsl-linjan kanssa jos sillä nyt jotain eroa toimivuuteen olisi. Toivottavasti tuo resetointi ei poista sitä nelosportin siltausta jonka tein eilen?
Moi haalma-1,

Resetointi ei poista 4. portin siltausta.
Hmm nähtävästi Intenoon ei asetus ole mennyt perille, koska saan lan portista neljä edelleen privaatti-ip:n dhcp:llä, huolimatta siitä onko laite wan-liitännän vai adsl-liitännän kautta yhteydessä soneran verkkoon. Voisiko tuon asetuksen laittaa uudestaan purkkiin?
Moi haalma-1!

Resetoitko vielä uudelleen Intenon, pitämällä laitteen reset -nappia pohjassa, kunnes Status -valo syttyy uudelleen palamaan oranssina. Siltaus ei ole mennyt läpi, joten pitkää resettiä vielä laitteelle, jotta saadaan perille.
No niin, ongelma ratkaistu onnistuneesti. Kiitokset verkkopuolen kaverille joka soitteli mulle ja samalla selvisi että ei riitä että päätelaite on verkossa ainoastaan wan-yhteyden kautta. Piti siis laittaa kiinni adsl-linjaan jolloin nelosportin siltaus saatiin käyttöön. Nyt kotiverkko on jälleen sellainen kuin sen haluan.
Minäkin haluaisin 4 portin siltaavaksi

Kiitos etukäteen
Moro juniori!

Laitoin verkonhallintaan työpyyntöä jotta laittavat 4.portin siltaavaksi.
Nelos portti minulle kanssa siltaavaksi.

Kiitos
Hei santtuvee!

Lisäätkö asiakasnumeron käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero) niin saadaan siltaus oikealla laitteelle 🙂
Haluaisin myös 4 portin siltaavaksi, kiitos.
Hei thug1angel,

Pyyntö laitettu menemään. Ilmoitellaan tekstiviestillä kunhan on valmista.

Vastaa