Internet-yhteys katkeaa hetkeksi tiheään tahtiin

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Hei!

Kuluvan viikon aikana internet-yhteydessäni on ollut ongelmia. Varsinkin tänään lauantaina 31.8. tuntuu olleen yhteyden katkeamisia lisääntyneessä määrin.

Katkosten aikana uudet verkkosivut eivät lataannu ja mikä eniten haitaksi, verkossa pelattavat pelit menettävät yhteyden ja keskeytyvät. Yhteys katoaa lyhyeksi ajaksi, n. 20-30 sekuntia ja se tapahtuu n. 10-15min välein. Kiiruhtaessani modeemia tarkkailemaan en ole havainnut siinä valojen toimintojen muuttuvan (eli broadband palaa ja internet sekä ethernet vilkkuvat).

Modeemiin ottaa yhteyden langattomasti yksi kannettava tietokone, yksi pöytäkone reitittimen kautta sekä reitittimessä on myös yksi videokonsoli. Ongelma on suus sekä langattomasti sekä ethernet-johdon kautta.

2 kommenttia

Lisähuomioita:

Eilen yöllä pelatessani noin kahden tunnin verran netti katkesi vain yhden kerran. Tänään päivällä taas todella tihein muutaman minuutin välein.

Olen resetoinut modeemini ja kaikki laitteet kytkenyt pois päältä ja päälle.

Olen tehnyt vikailmoituksen puhelimitse.
Hei Janne_1,

Hyvä että olit tuon vikailmoituksen jo ehtinyt tekemään. Toivotaan että ongelma saadaan korjattua mahdollisimman pian. Saat tekstiviestillä tietoa kun vikailmoituksen käsittely etenee.

Vastaa