iPhone 4 haluaa uudelleen aktivoida yhtäkkiä

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

Laitoin iPhone 4:sen laturiin (akkua oli vielä jäljellä, joten puhelin ei edes sammunut välillä) yön yli toissapäivänä ja aamulla puhelin ilmoitti että haluaa aktivoida itsensä applelle.

Tämä on hieman outoa koska olenhan aktivoinut sen jo aikoja sitten.

Kun yritän wifin yli aktivoida, "It may take a few minutes to activate your iPhone" näkyy spinnerin kera hetken aikaa, jonka jälkeen kerrotaan "Your iPhone could not be activated because the activation server is temporarily unavailable. Try connecting your iPhone to iTunes to activate it, or try again in a couple of minutes. If this problem persists, contact Apple Support..."

Jep ja kun isken iPhonen kiinni itunesiin, iTunes tunnistaa kyllä puhelimen siellä mutta aktivointia ei voi sitä kautta suorittaa.

Eli puhelinta ei tällä hetkellä voi käyttää käytännössä ollenkaan. Otin muutamia viikkoja sitten dual SIM kortin teiltä, en tiedä vaikuttaako asiaan.

iPhonessa on myös puolisen vuotta sitten alkanut home buttoni reistailemaan niin, että sitä saa painaa aika lujasti tai pari kertaa että se tekee mitään.

Mitäs tälle asialle voisi tehdä?

Kiitos jo etukäteen!

-J

3 kommenttia

Hei jiikonen!

Pahoittelen kuvaamaasi ongelmaa.

Tiedätkö, onko iPhoneesi tullut jotakin päivitystä, jonka jälkeen iPhone joskus pitää yhdistää iTunesiin?

Kyllä tuo Dual SIM:kin vaikuttaa, koska kyseinen korttimalli ei sovellu kaikkiin puhelimiin. Ilmeisesti Dual SIM on kuitenkin toiminut iPhonessasi, joten tästä ongelman ei pitäisi johtua. Mainitset myös, että iPhonen Home-näppäin ei ole enää toiminut niin kuin ennen.

Tässä voisi kokeilla ns. kahden napin resettiä, joka ei poista iPhonestasi mitään tietoja tai sovelluksia. Paina Home-näppäintä ja virtapainiketta yhtäaikaisesti niin kauan kunnes omenan kuva tulee näytölle.

Olisiko sinulla mahdollisuutta käydä iPhonesi kanssa Sonera Kaupassa tai Expert-liikkeessä? Osoitettasi lähinnä olevan Sonera Kaupan tai Expert-liikkeen löydät internetsivuiltamme osoitteessa www.sonera.fi/kauppiaat . Kaupassa iPhoneasi voidaan testata.

Toivottavasti saat iPhonen toimimaan normaalisti.


Ystävällisin terveisin

Tapani V
Päivitin iOS 7 golden masteriin niin lähti toimimaan.
Hieno homma!

Vastaa