iPhone 4 lukituksen poisto

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Hei,

ostin iPhonen vuosi takaperin ja maksoin sen suoraan liikeeseen, joten ei ole kytky versio. Tänään ilmeni iTunesiin liittäessä että pitää tehdasasetukset tehdä puhelimeen ja niin tein. Puhelinta käynnistäessä huomasin että olen unohtanut iCloud tunnukseni ja en saa nyt tehtyä uutta, koska puhelin sanoo että lukitusta ei voi poistaa. Puhelin oli aikasemmin huollossa ja sain uuden tilalle, niin jouduin tekee uuden iCloud tunnuksen koska olin aikasemman unohtanut. Nyt kuitenkin muistan ensimmäisen iCloud tunnuksen, mutta ei anna siis kirjautua sisään sillä koska on lukittu tuolle toiselle unohtuneelle tunnukselle.

Osaatteko neuvoa mitä teen ?

1 kommentti

Hei!

Jos olet ostanut puhelimen laitesopimuksella, niin iPhone 4-puhelimessa operaattorilukitus on niin pitkään kun laitesopimus on voimassa. Kertamaksu puhelimesta ei pura operaattorilukkoa.

Jos Apple ID:n / iCloud salasanan kanssa on ongelmaa suosittelen tukeutumaan Applen tekemiin ohjeisiin salasanan unohduttua. Tässä jotakin pohjatietoa, miten palautella Apple ID:n salasanaa: http://support.apple.com/kb/HT5787?viewlocale=fi_FI

Vastaa