IPhone:n vaihto

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Hei! Kyselisin puhelimen vaihtoon liittyen iTunes profiilista. Onko se liittymä vai puhelinkohtainen? Olen vaihtamassa iPhonen uuteen versioon ja antamassa samalla vanhan iPhonen tyttärelleni. Miten onnistuu uuden puhelimen rekisteröinti iTunesiin eli niin, että nykyinen profiilini (ja samalla tietenkin kaikki sisältö) siellä siirtyy tähän uuteen puhelimeen vai onko tämä edes mahdollista? Vai pitääkö minun luoda uusi iTunes profiili uudelle puhelimelle ja jos pitää, miten vanhalle käy jos puhelimeen vaihtaa uuden liittymän ja tytär ottaa sen käyttöön? Edelleenkin kiinnostaa, että miten saan ainakin siirrettyä kaiken hankkimani sisällön (esim. kappaleet ja sovellukset) sekä muut tiedot (esim. kalenteri, yhteystiedot ja muistiot) uuteen puhelimeen?

1 kommentti

Rekisteröidessäsi uutta iPhonea käyttöön iTunesin kautta, voit valita nykyisten tietojen siirtämisen uuteen laitteeseen. Vanhasta puhelimesta voi siis poistaa tiedot ja tyttäresi voi ottaa vanhan laitteen käyttöön kuten uuden puhelimen.

Uuden puhelimen rekisteröinnistä ja sisällön synkronoimisesta löydät tarkemmat ohjeet Ohjeista ja vinkeistämme sekä Applen -sivuilta.

Vastaa