Kaapeli HBO vs HBO nordic netistä

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Olenko nyt ymmärtänyt oikein että jos vaihdan HBO:lta suoraan tilatun streaming-palvelun soneran kaapelikanavaan niin mulla toimii edelleen samsunging telkkarissa HBO-applikaatio sekä tietokoneessa/täppärissä selain/android applikaatio?

Toisinsanoen onko se "soneralta saa käyttäjätunnuksen ohjelmakirjastoon" sama asia kuin HBO:n streaming palvelu? Eli minun kannaltani mikään ei muutu paitsi että alkaa näkyä kaapelissa yksi kanava enemmän?

5 kommenttia

Hei ollittm

Jos olet tilaamassa palvelua Sonera Viihdepalveluun, ei streaming oikeutta tule palvelun mukana vaan se avaa pelkän kanavan sekä ohjelmakirjaston Viihdepalvelussa.

Jos olet tilaamassa palvelun KaapeliTV-kortillesi, tulee kanavan lisäksi oikeus myös HBO nordicin omaan nettipalveluun.

http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/tv ... aketit/hbo

Ohjelmakirjasto:

Tv:n HBO Nordic -kanava on identtinen Sonera Viihde -asiakkailla näkyvän kanavan kanssa, mutta ohjelmakirjasto-ominaisuus eroaa hieman. Sonera Viihde -asiakkailla ohjelmakirjasto löytyy suoraan Sonera Viihteen käyttöliittymästä, Kaapeli-TV-asiakkaat puolestaan saavat ohjelmakirjaston käyttöönsä rekisteröitymällä HBO Nordicin omaan nettipalveluun HBO Nordicin sivuilla. Ohjelmakirjasto toimii Kaapeli-TV-asiakkailla siis internetin kautta.

Kirjautumiseen tarvittavan 16-merkkisen arvokoodin saat tekstiviestillä seuraavana arkivpäivänä tilattuasi HBO Nordic -kanavapaketin.
Nostetaanpa vanha kissa vielä uudestaan pöydälle:

Onko tilanne siis todellakin se, että jos otan HBO:n Sonera Viihteen kautta, en pysty esim. tabletillani tai tietokoneellani HBO:n tarjontaa katsomaan?

Ja jos näin on, niin miksi ihmeessä minä - tai kukaan muukaan - ottaisin rampautetun palvelun Sonera Viihteen kautta?
Hei yarchum,

Viihdepalvelun yhteydessä tilattua HBO pakettia voi katsella ainoastaan digiboxin kautta. Mikäli haluat katsella tabletilla tai jollakin muulla laitteella, niin silloin on toki suositeltavaa tilata HBO Nordicin kautta tämä palvelu.

Viihdepalvelussa ohjelmakirjaston lisäksi näkyy myös HBO kanava HD tasoisena.
Uutena asiakkaana on miellyttävää nähdä, että tämä nykyinen HBO Nordic + Sonera Viihde -järjestely toimii sentään jo inasen järkevämmin kuin aiemmin, mutta silti hiukan hämää. Ymmärrättehän varmasti siellä Soneralla, kuinka _todella_typerää_ on, ettei mainostamallanne viihdepalvelun HBO Nordic -tilauksella voi käyttää esimerkiksi älytelevision omaa HBO Nordic -sovellusta?
Moikka jaksulaa!

Veikkaisin että tässä on kyse ihan sopimusasioista. Toisaalta, jos Soneralta on Viihde, niin HBO ohjelmakirjastoineen toimii siinä samassa televisiossa meidän digiboksin kautta. Matkakäyttöön HBO:n saa sitten maksutta Mobiiliviihteeseen yhdelle tilille. Ei paha diili!

Vastaa