Kaapelimodeemi

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Tuleeko teiltä kaapelimodeemi kun ottaa netin kaapelin kautta vai pitääkö modeemi hommata itse jostain? Tarkoitus vaihtaa kaapeli nettiin kun tuo koti-tv 24/1 yhteys ei oikein halua toimia kunnolla. Noin 8 - 12 megasena pyörii (johtunee huonosta kiinteistön kaapeloinnista). Ja muutenkin todettu koti-tv palvelu turhaksi meidän tarpeisiin.

3 kommenttia

Hei Galder

Oletko tehnyt viihdepalvelusta ja nykyisen laajakaistasi ongelmista yhtään vikailmoitusta? Lisäätkö asiakasnumeron käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero) niin pääsen tutkimaan, miltä liittymäsi näyttää. Voitaisiin sitten yhdessä selvittää ongelmaa.

Modeemilaitteen saaminen ja liittymän vaihto riippuu nykyisestä sopimuksestasi. Asiaa kannattaa mieluusti tiedustella suoraan asiakaspalvelusta
Nyt olisi asiakas numero profiilissa. Kiinteistössä oleva kaapelointi ilmeisesti jarruttaa melko paljon yhteyttä. Vissiin cat3 piuhaa kulkee seinän sisällä ja sieltä yhdistetty 2 piuhaa puhelin pistokkeessa. Yhteydet pitäisi olla melko hyvät kun parvekkeelta pystyy heittää kivellä jako keskusen seinään. Ja nykyinen sopimus päättyy 30.8 (laajakaista + koti tv).
Hei Galder

Vilkaisin liittymääsi ja löydän modeemisi linjoilta 18Mbit nopeudella. Oletko testannut yhteysnopeutta silloin kun Viihdepalvelu on päällä? Viihdepalvelu vie kaistasta 4-12Mbit riippuen katsotko teräväpiirtoa vai normaalia lähetystä. Onko teidän sisäverkkoa tutkittu taloyhtiön toimesta? Jos epäilet että kiinteistössäsi on huonot kaapelit, ei niiden korjausta voida meidän puolesta järjestää, vaan siitä vastaa kiinteistön omistaja. Asiaa voidaan sinun halutessasi tutkia Vikailmoituksen kautta. Voit jättää ilmoituksen joko Soittamalla tai lähettämällä palvelupyynnön omien sivujen kautta.

Sopimuksesi on tosiaankin päättymässä 30.8.2013 joten olet silloin ihan vapaa valitsemaan kummalla palvelulla haluat jatkaa. Uskoisin että tässä tapauksessa saisit kaapelinettiä varten uuden modeemin 30€ hintaan mikäli teet uuden 24kk sopimuksen. Varmista asia kuitenkin asiakaspalvelusta tilausta tehdessäsi.

Vastaa