Kaapelinetti lagaa Rovaniemellä


Nyt jo viikon verran 100/10 kaapeli lagaa ja hidastelee aina iltasin ja niin kuin monet muutkin minäkin tahtoisin iltaisin pelailla netissä pelejä.. Onko maailma tullu jo tähän että näilläkin nopeuksilla jäädään muitten jalkoihin vai onko häikkä kaapeleissa? esim. jäässä niinku viime talvenaki ja signaalin vahvistimet pukkaa lisää tehoja eikä mikään enää toimi.

12 kommenttia

njoo http://www.pingtest.net/result/32227223.png
toi on aika perus meininkiä viikonloppusin 🙂
No oli joskus vuonna miekka ja kivi joo, mutta ei ole ennen ollu tällä tollasta ongelmaa.. siellä on tieten minun oma kaapeli jaettu johonki opiskelijaboksii jotka imee silmät kieros tavaraa
Rovaniemen keskustan alueella (Rovakadun alue) oli kaapelilaajakaistaverkossa häiriöitä ainakin 12. ja 13.1. Myös eilen 17.1. on ollut vastaavaa häiriötä Rovaniemellä, mutta en ole varma koskiko se samaa aluetta.
No ei sekään katu ole ku muutaman sadan metrin päässä että kai se seki jotain vaikuttaa
Hyvä Sonera, tehkää nyt ihmeessä tälle Rantavitikan kaapeliyhteydelle jotaki, Netti pätkii, lagaa ihan he*vetisti kun yrittää pelata nettipelejä Playstationilla. Ja ei, ei ole omissa laitteissani vikaa, on testattu monet kerrat, buutittu, tehty paljon taikoja muttei mikään auta. Alkaa menemään hermot tähän kaistan hirveään lagaamiseen nettipelaamisessa. KaapeliTv pätkii myös. Juuri tein uuden 24kk sopimuksen 10/2 yhteydestä ja mitä sain? Täyttä pa*kaa!!!!!!
tmps kirjoitti:
Hyvä Sonera, tehkää nyt ihmeessä tälle Rantavitikan kaapeliyhteydelle jotaki, Netti pätkii, lagaa ihan he*vetisti kun yrittää pelata nettipelejä Playstationilla. Ja ei, ei ole omissa laitteissani vikaa, on testattu monet kerrat, buutittu, tehty paljon taikoja muttei mikään auta. Alkaa menemään hermot tähän kaistan hirveään lagaamiseen nettipelaamisessa. KaapeliTv pätkii myös. Juuri tein uuden 24kk sopimuksen 10/2 yhteydestä ja mitä sain? Täyttä pa*kaa!!!!!!

Kahteles tätä viewtopic.php?f=53&t=5083
Todennäköisimmin sama vika joka pelaamistasi häiritsee 😉
On nuissa kaapeleissaki vielä häikkää. vieläki lagaa iltasin mutta nyt se sentää alkaa myöhemmin ja loppuu aikasemmin ja viikonloppusin toimii jo ihan normaalisti
akilpi kirjoitti:
[quote="tmps":b38malto]Hyvä Sonera, tehkää nyt ihmeessä tälle Rantavitikan kaapeliyhteydelle jotaki, Netti pätkii, lagaa ihan he*vetisti kun yrittää pelata nettipelejä Playstationilla. Ja ei, ei ole omissa laitteissani vikaa, on testattu monet kerrat, buutittu, tehty paljon taikoja muttei mikään auta. Alkaa menemään hermot tähän kaistan hirveään lagaamiseen nettipelaamisessa. KaapeliTv pätkii myös. Juuri tein uuden 24kk sopimuksen 10/2 yhteydestä ja mitä sain? Täyttä pa*kaa!!!!!!

Kahteles tätä viewtopic.php?f=53&t=5083
Todennäköisimmin sama vika joka pelaamistasi häiritsee ;)[/quote:b38malto] Juu olen ollut tietoinen tuosta viasta, dns virhettä pukkas pari päivää ps3:nen. Mutta ilman tuotakin häiriötä tämä kaapeli on kauhean laginen. Pingaa pingtestissä 50 ja jitter yleensä samanverran. Kyllä jossaki muuallakin on vikaa.
Taitaa olla niin, että pätkii netti koko Rovaniemen kaupungissa kun Ounasmetsässäkin on netti pätkinyt jo kuukausi tolkulla. Ei ole vielä kahden kuukauden aikana ollut toimivaa yhteyttä vaikka asian eteen on tehty vaikka mitä. On käynyt asentajaa kotona ja perinyt palvelusta 100 euroa vaikka mikään ei ole netin pätkimisen kannalta muuttunut ja yhä odotellaan, että koskahan netti alkaisi toimimaan mutta kun katsoo näitä viestejä täältä palstalta niin ei taida ihan heti korjaantua tuo asia.
Täälläkin nyt viimepäivinä sivut avautuneet hitaasi / ei ollenkaan ja verkkopelien pingit hyppivät suomeen 40-120. Laitoin modeemin valtuutukseen liittyen viestiä aspaan jo 13pv, mutta mitään ei tapahdu. Missäköhän vaiheessa valtuutus on?
Edelleen sama hirveä lagi jatkuu, pingtest:n mukaan ping ois yli 50 ja jitter ~40 kun pingaa academica.fi Espooseen. Yhteyteni on 10/2. Miten luulette että tollasella lagilla pystyy pelaamaan mitään verkkopelejä? Koettakaahan nyt vähän tutkia näitä Rovaniemen verkkoja. En todellakaan ole ainut joka näistä valittaa.
juppe kirjoitti:
Laitoin modeemin valtuutukseen liittyen viestiä aspaan jo 13pv, mutta mitään ei tapahdu. Missäköhän vaiheessa valtuutus on?


5.1.2011 on vaihdettu liittymäsi tietoihin toinen kaapelimodeemi eli silloin on valtuutus tapahtunut. Nyt valtuutettuna oleva MAC-numero on muotoa 00-xx-xx-xx-xx-6C.

Jos yhteys toimii edelleen toisella kaapelimodeemilla, mutta ei sillä jolla sen pitäisi toimia, on mitä ilmeisemmin uuden modeemin internet-liikenteen valtuutuksessa jokin mennyt pieleen.

Ehdotan seuraavaa: tarkista uuden kaapelimodeemin MAC-numero modeemista itsestään ja lähetä se Laajakaistan vikailmoituslomakkeella Vikapalvelulle. Kerro samalla että kyseisellä modeemilla yhteys ei toimi, vaikka pitäisi. Nämä asiat voit kirjoittaa lomakkeen viimeisen sivun Lisätiedot-kenttään.

Lomakkeen lähetys vaatii, että asiakas hyväksyy mahdollisuuden 99 euron asentajakäynnin maksusta (jos vika jää asiakkaan omiin laitteisiin). Turhasta asentajan käynnistä ei tässä tapauksessa ole pelkoa eli voit lähettää lomakkeen sen asian puolesta huoletta.

Vastaa