käyttöjärjestelmä applen

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

en saa auki Soneran internetavustaja.exea tällä Macbook Prolla. Mitäs nyt? pitääkö asentaa windows ja excel vai onko olemassa tähän käyttikseen (os jotain) excel?

3 kommenttia

Hei Mervivon,

Sonera Internet avustaja ei valitettavasti toimi Applen Mac OS X käyttöjärjestelmällä. Ohjelma vaatii toimiakseen Windows käyttöjärjestelmän.

Oliko sinulla jonkinlaista ongelmaa yhteyden kanssa?
En nyt vielä varsinaisesti tiedä onko ongelmia, kun vasta eilen sain digiboxin ja Zyxelin boxin. Todennäköisesti tulee ongelmia, koska vähän huonoja kokemuksia Zyxelistä vuosien varrelta:) No ei maalata piruja ennen seinälle. Itseasiassa en ole varma onko kytkentä teiltä vielä edes tehty, jotta pääsen täällä yrittämäään edes asennusta... Sieltä kaiketi pitäisi ilmoittaa ko kö?
.
Hei Mervivon,

Liittymää ei vielä tosiaan ole kytketty, ensikuun alkupuolella pitäisi tapahtua. Sinulle olisikin pitänyt tulla viestinä tuo arvioitu asennuspäivämäärä.

Kun kytkentä on tehty niin siitä pitäisi tulla sinulle vielä ilmoitus. Modeemi kannattaa kytkeä paikoilleen ennen kytkentää, niin se helpottaa asentajan työtä hieman. Tietenkin jos ukkosen riskiä on niin modeemi kannattaa kytkeä irti kokonaan.

Toivotaan että tällä kertaa ei modeemista aiheudu harmia.

Vastaa