Kaikki tv-lähetykset pätkii

  • 11 December 2014
  • 9 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Missähän voisi olla vika, kun nyt jo useana päivänä peräkkäin on ollut todella tympeää katsoa tv-lähetyksiä Koti-Tv:n kautta, kun kuva pätkii (pysähtelee) muutamiksi sekunneiksi ja jatkuu sitten taas? Pätkimistä tapahtuu n. 5-10 min välein.

On kokeiltu käynnistää laitteet uudelleen, otettu johdot pois seinästä... mikään ei auta.

Käytössä on tuo Motorolan vip 1903 digiboksi.

Ottaa päähän, kun maksamastaan palvelusta ei voi nauttia, pakko katsoa tv:n kautta kanavia, kun ei jaksa tuota pätkimistä ja näin ollen lisäkanavista ei ole mitään hyötyä.

9 kommenttia

Sama täällä Helsingin Kivikossa.
Kaikki kanavat pätkii.
Sama täällä Itäisessä helsingissä.... Motorolan boksi kyseessä ja 100MB liittymä. 2min välein n,3s pysähtyminen kuvassa... Alkaa pikkuhiljaa riittää SONERAN PASKA LAITTEET!!! On se saatana kun ei saada vikoja korjattua taikka toimitettua laadukkaampia bokseja!!!!!


p.s pakko saada lisää tähtiä paska paska paska paska paska paska :D
Sama juttu Helsingin Lauttasaaressa... Alkaa kyllästyttää nää kaikki viat. Tehkää jotain!
Sama juttu Espoossa, käytän kotitv:tä ainoastaan UrhoTV:n katseluun ja luulin ensin että Urholla jotain vikaa, mutta sitten testasin peruskanavia ja tosiaan muutaman minuutin välein parin sekunnin katkos. 100mb yhteys käytössä ja laitteita buuttailtu, mutta vika säilyy, tehkää nyt asialle jotain....
Tämä ongelma koskee koko Etelä-Suomea ja häiriötiedotekkin on Soneralta http://www.sonera.fi/vihtiInSonerafiWeb ... ntId=22820

Aiemmin on ollut joku aikakin tuolla, mutta sekin on vaihtunut välillä. Nyt ei näköjään mitään aikataulua enää tuolla ole, mutta ilmeisesti ei vielä korjausta ole tullut. Ihmeen kauan kyllä korjaus kestää, joten onkohan kyse jostain isommastakin ongelmasta.
Pätkii keskimäärin kerran elokuvan aikana ja katkos voi kestää minuutteja ja joskus kymmeniä minuutteja. Vika on DSL-palvelimen suunnassa, koska modeemin valot vilkkuttelevat siihen malliin katkosten aikana ja Motorolan modeemi valittaa palvelimen puuttumista. Virtojen katkaisusta on tuskin koskaan ollut hyötyä. Parissa kuukaudessa asiaan jotenkin tottuu, mutta jos haluan nähdä ohjelman kokonaan seuraan antennilähetystä.
täälläkin pätkii.... lähinnä iltaisin, kun ihmiset käyttää nettiä ja katsoo telkkaria eniten.


speedtestin mukaan nopeus ollut jo pidemmän aikaa 24 megan netissä 11-12 megaa. tuon saman nopeuden antaa myös silloin kun tv kuva tökkii, eli ei johdu ADL liittymästä.

oliskohan soneran aika ottaa pikkuhiljaa vakavasti tämä asia!!! saa ruveta kohta kuulumaan rahoja takaisin laitteista ja hyvityksiä.

myöskään netistä ei voi ladata mitään samaan aikaan kun katsoo telkkaria, tai kuva tökkii ja boksi menee alkuvalikkoon. ihan helvetin naurettava ongelma.

jouluna tää ei varmaan toimi enää ollenkaan, kun tarpeeksi moni on huijattu "hyvällä" tarjouksella ottamaan kotitv paketti. kyllähän se vituttaa kun parhaina katseluaikoina on telkkari pimeänä!! pitänee virittää antenni takaisin.


OLISIKO "ASIANTUNTIJALLA" MITÄÄN KOMMENTOITAVAA TÄHÄN ONGELMAAN??
saisko nyt asiantuntijalta vastausta tähän ongelmaan? kotitv on täysin käyttökelvoton iltaisin.
KotiTV kirjoitti:
saisko nyt asiantuntijalta vastausta tähän ongelmaan? kotitv on täysin käyttökelvoton iltaisin.


Jos lisäät asiakasnumerosi käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), voin sen perusteella tarkistaa laajakaistaliittymäsi ja miten Koti TV on siinä toteutettu. Toinen vaihtoehto on että kirjoitat asiakasnumeron sijaan laajakaistaliittymän numeron ilman väliviivaa eli muotoon 333123456.

Liittymääsi tietämättä voin kertoa lähinnä vain sen, että testikäytössämme olevat Koti TV:t toimivat hyvin. Toinen on Laajakaista Extran ja toinen ADSL-liittymän päällä.

Vastaa