kanavapaketin irtisanominen mobiilipalvelussa

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

tulipa tuossa sellainen mieleen, että kun irtisanoo kanavapaketin Sonera Viihteen puolella niin tuleeko samalla irtisanoa se myös mobiilipuolella, ettei se jää sinne aktiiviseksi?

4 kommenttia

Hei legion5000!

Sonera Viihteestä irtisanottu kanavapaketti ei irtisanoudu automaattisesti mobiiliviihteestä vaan se tulee irtisanoa siitä tarvittaessa erikseen. Toki kanavapaketin voi pitää voimassa pelkästään mobiiliviihteessäkin, mutta silloin siitä veloitetaan palvelun mukainen hinta. Lisätietoa eri paketeista ja hinnoista löydät tästä.
Hei.

Kertoisiko joku vielä näppärät ohjeet, miten kanavapaketti irtisanotaan? Sekä Viihteen puolelta, että mobiilipalvelusta.

Kiitos.
Kunniamerkki +16
No ei nyt hyviä ohjeita...

1. Valitse Sonera Viihde tai Sonera Viihde netissä ja mobiilissa Omalta sivuilta etusivula
2. Valitse Kanavapaketit
3. Valitse Käytössä nyt
4. Valitse kanavapaketti jonka haluat irtisanoa

[attachment=0:1j16ga00]Untitled.png[/attachment:1j16ga00]

Toivottavasti kuvankaappauksesta hyötyä
Kiitos ohjeesta olkitu! Saithan Fishgood sen avulla hoidettua asian Mobiiliviihteen puolella? Semmoinnen pikkujuttu kannattaa muistaa, että itse poistettu kanavapaketti katkeaa saman tien. Eli liian aikaisin ei kannata lopettaa vaikkapa kylkiäisenä olleita kanavia. :)

Tavallisesta Viihteestä paketin saa pois kun ilmoittaa siitä asiakaspalveluun. Samalla varmistetaan ettei siinä ole esimerkiksi määräaikaista sopimusta.

Vastaa