Kaukosäädin


Tervehdys.

Reilu vuosi sitten hajosi ensimmäinen kaukosäädin, joka loppuun asti toimi hyvin. Soneralta lähetetty uusi säädin ei ole toiminut ainakaan meidän kotitv/viihde -pakettiin ollenkaan.

Kaukosäädin pitää viedä jatkuvasti metrin päähän boksista ja silloinkin sopivassa asennossa, mitä ei voi etukäteen tietää.

Tämä on tietysti väärä palsta kysyä asiaa, mutta olisiko mahdollista jotenkin saada uusi kaukosäädin, joka toimisi normaalisti?

10 kommenttia

Hei hardar,

Oliko uusi saamasi kaukosäädin samanmallinen kuin vanha säädin? Onko digiboksin ja kaukosäätimen välissä esim. vitriinin lasi jos säilytätte digiboksia esim Tv-tason lasin takana? Tuo lasi voi haitata kaukosäätimen signaalin kulkua digiboksille. Oletko kokeillut vaihtaa paristoja kaukosäätimestä?

Lisäätkö asiakasnumeron käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero) niin voin tarvittaessa lähettää sinulle uuden kaukosäätimen.
Tervehdys.

Tämä nykyinen kaukosäädin ei ollut samanlainen kuin edeltäjänsä. En muista edellisen merkkiä, mutta tässä nykyisessä ei ole kirjoitettuna mitään merkkiä. Ei myöskään ole lasivitriiniä boksin ja säätimen välissä ja pattereita on vaihdettu usein.

Nykyinen kaukosäädin toimi heti alkuun huonosti, eikä parannusta ole tapahtunut. Kanavat kyllä saa lopulta vaihdettua, mutta se vaatii aina useamman painalluksen.

Lisäsin asiakasnumeron käyttäjätunnuksen profiiliin ja olisin erittäin tyytyväinen jos uuden kaukosäätimen saisi tulemaan.

Kiitos.
Hei hardar,

Muistatko yhtään minkävärisillä näppäimillä vanha kaukosäätimesi oli? Tai minkä värisillä näppäimillä tämä nykyinen kaukosäädin on niin tiedän lähettää sinulle oikean säätimen nyt tilalle!
Nykyinen on harmailla näppäimillä ja muistelisin edellisen olleen mustilla näppäimillä.
Hei hardar,

Lähetimme sinulle uuden kaukosäätimen.
Hei, minulla myös kaukosäädin lopetti tominnan yht.äkkiä. Eilen toimi vielä normaalisti, mutta nyt ei toimi paristojen vaihdonkaan myötä. Mitään vitriiniä tai vastaavaa ei ole esteenä, eli puhdas linja iptv boxiin, mutta kaukosäädin ei lähetä mitään boxille.
Boxi on vip1903 ja kaukosäätimessä on sarjanumero 539737-008-00 1210
Olisiko mahdollista saada uusi kaukosäädin?
Hei Jannerem,

Oliko sinulla kaukosäätimessä mustat vai hopeiset näppäimet. Kun vahvistat tuon niin voimme sinulle lähetellä uutta kaukosäädintä.
Hei,

Kaukosäätimessä on mustat näppäimet.
Kiitoksia jo etukäteen!
Hei Jannerem,

Lähetetty uusi säädin tulemaan!
Hei, kiitoksia nopeasta palvelusta!

Vastaa