Korvaamaton palvelu, mutta jatkuuko?

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Hei,

Kiinteä laajakaista muuttuu minulla liikkuvaksi 28.3 alkaen. Sonera mahdollisti myös pääpostilaatkon/pp.inet.fi osoitteen siirron liikkuvan netin yhteyteen, joten myös tämä palvelu jatkuu, kuten myös internet käyttäjätunnus. Kiitos että teitte tämän mahdolliseksi. Erittäin tärkeä palvelu. Voisitteko vielä vahvistaa että palvelu,"tekstiviesti-ilmoitus saapuneesta s-postista" myös jatkuu normaalisti tämän muutoksen jälkeen. Huomasin teidän hinnastosta että nimike oli "lisäpostilaatikko 2,08€" Siis ei enää pääpostilaatikko, ja näin ollen ehkä kyseinen tekstiviestipalvelu poistuisi. Tämä taas olisi paha takaisku minulle. Sen verran tärkeä ja korvaamaton palvelu.

3 kommenttia

Moi wheeler! Laitoin tästä kyselyä eteenpäin ja vastailen, kun saan lisätietoja.
Hei taas Wheeler! Sain nyt hieman lisätietoja. Valitettavasti pelkkään sähköpostiosoitteeseen ei saa lisäpalveluja, ainakaan toistaiseksi. Näin ollen myöskään tuo sähköpostin uudelleenlähetys matkapuhelimeen ei siinä toimi.
Heippa,

Kiitos vastauksesta, Johannes. Vaikka olikin todella huonoja uutisia! Niinkuin mainitsin, tekstiviesti-ilmoitus on todella tärkeä apu joten ongelmia tulee varmasti 28.3 jälkeen. Viikko aikaa löytää nopea netti + tekstiviestipalvelu.
Hyvää jatkoa teille kaikille.

Vastaa