Koti TV ja Katsomo palvelu


Hei,

ilmeisesti illan boxing nightia ei voi katsoa koti tv vastaanottimen kautta Katsomo palvelusta?

Olisi hienoa, jos palvelussa voisi katsoa myös nämä kertaluontoiset maksulliset ohjelmat kirjautumalla Katsomoon.

11 kommenttia

Ei ilmeisesti näy tässä katsomossa kaikki samat kuin maikkarin netti-katsomossa? Katselin eilen ettei ainakaan salatut elämät löytynyt listasta?
Koti TV:n kautta näkyvän MTV3:n Katsomo-palvelun valikoima tulee laajenemaan, mutta sisältö koostuu näillä näkymin vain MTV3 Katsomon maksuttomasta tarjonnata.
Tapio kirjoitti:
Koti TV:n kautta näkyvän MTV3:n Katsomo-palvelun valikoima tulee laajenemaan, mutta sisältö koostuu näillä näkymin vain MTV3 Katsomon maksuttomasta tarjonnata.

Kyllähän salatut elämät ja mm. idols ovat ilmaisia, mutta eivät näy.
Onko muilla esiintynyt koti-tv:n katsomon kautta katsottaessa pätkimistä tai kuvan epätarkkuutta?
Eilen kokeilin katsella kympin uutiset ja sään jälkikäteen, mutta kuva oli suttuinen ja pätki, joka koski vain katsomo-palvelua.
Onko tästä uudempaa tietoa tullut, että missävaiheessa koti-tvn kautta voisi tilata maksullisia katsomo lähetyksiä. Tänään taas boxing night tulis.

Toisekseen tuleeko laatu paranemaan, koska ainakin netin kautta ostettavan katsomon laatu ei kyllä päätähuimaa ja kaistaa kummiskin olisi parempaankin. Vai onko tämä vaan maikkarinpuolelta kiinni, että koti-tv lähettää samaa streamia jos/kun se tulee mahdolliseksi.

Onhan tuo telkku tieten koneeseen liitettynä, että ei senpuolen eroa ole mistä sen tilaa, mutta kuvanlaadun paraneminen ainakin olisi ehdoton valtti koti-tvn puolelta, jos vaan käytännössä mahdollista.
RFK: kiitos palautteestasi. Asiaan liittyen ei ole tullut uutta tietoa. Koti TV:n palveluita kehitetään koko ajan, mutta tällä hetkellä palvelun kautta ei ole mahdollista ostaa maksullisia Katsomon lähetyksiä.
Koska katsomo laajenee? Mitään ei tapahtunut vuoteen.
Etuhaarukka: Laitoin asiasta kyselyä eteenpäin. Vastaan sinulle kun lisätietoa saan.
Jokos tähän on tullut lisätietoa?
Hei,
Katsomon sisällöstä vastaa MTV3. Ikävä kyllä odotettua tietoa palvelun laajentamisesta ei ole saatu.
Turha tätä on mainostaa edes viihdepakettinne kohdalla, täysi susi alusta alkaen. Joku vielä luulee katsovansa suosikkisarjansa katsomon kautta kuten mainostatte. Samat ohjelmat kuin maikkarin netissä on saatte maikkarilta kun lyötte rahaa tiskiin, mutta sitähän te ette tee.

Vastaa