Koti tv:n starttia odottaessa

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Pienimuotoinen haaste alkaa olla näiden koti tv:n tunnusten saamisessa. Toissa viikolla tehty nykyisen laajakaistan jatkosopimus ja sen myötä hankittu koti-tv paketti, jonka laitteet saapuivat nopeasti tilauksen tekemisen jälkeen. Sen jälkeen tiedustelin tunnuksia asiakaspalvelusta ja sain tiedon että tilaukseni toimituksessa on "hidasteita" johtuen siitä että puhelinmyyjä oli laittanut toimitusosoitteeksi vanhan osoitteeni.

Toissa perjantaina soittelin taas asiakaspalveluun, jossa mukava kaveri pahoitteli tilannetta ja kertoi että viikonloppuna en tule tunnuksia saamaan, mutta hyvin nopeasti niiden pitäisi tulla. Viime viikon alkupuolella soitteli soneralta päin uusi henkilö ja tiedusteli mitenkä hyvin se on uuden koti-tv:n käyttö lähtenyt käyntiin. Informoinpa sitten tätäkin henkilöä tilanteestani ja hän lupasi heti mennä kysymään esimieheltään, josko tunnukset saataisiin minulle päin - no eipä sitten kuulunut enää tästä henkilöstä tämäön puhelun jälkeen mitään. Seuraavaksi laitoin postia vikapalveluun omien sivujen kautta, kun en enää jaksanut ryhtyä jonottelemaan asiakaspalveluun (tunninhan sinne on jo saanutkin vähintään tässä rupeaman aikana jonottaa). Vikapalvelusta tulikin suht nopeaan vastaus, että tilauksen käsittely on kesken ja saan tunnukset niin pian kuin mahdollista.

Tiedustelin jo silloin, että osaisiko joku antaa jonkinlaista aikamäärettä minun odotusajalle kun olisi tietysti kiva hyötyä mahdollisimman paljon tämän tilauksen kautta saadusta "ilmaisesta" kanavapakettien katseluajasta. Onneksi sentään tämä ruljanssi ei ole katkaissut jo minulla ollutta laajakaistaa kun sitäkin tässä on jo ehtinyt pelkäämään. Kaippa ne tunnukset sieltä joskus saapuvat...

1 kommentti

Näyttäisi siltä, että Koti-TV tunnuksen osalta tilaus ei ole sulkeutunut normaalisti ja tilauksesi näyttäisi tämän takia olevan kesken. Tunnuksen osalta on tehty virheellisestä tilauksesta vikailmoitus ja se korjataan manuaalisesti. Tilanteen tulisi korjautua tämän viikon aikana ja tunnukset toimitetaan tekstiviestinä.

Vastaa