Koti TV uusin päivitys


Moi,

Boksiin tuli uusi päivitys äsken, mitähän muutoksia päivitys sisältää? En kyllä äkkiseltään huomannut mitään...

104 kommenttia

En itsekään huomannut.

Kuvanlaatu sama kuin aikaisemmin, kanavalistalla SubTV edelleen kirjoitettu väärin (se on pelkkä Sub). Ei uusia toimintoja.

Voisiko päivityksistä tiedottaa tarkemmin vaikka täällä?
Hei!

Päivityksistä, muutoksista / vioista kerrotaan Häiriötiedotteissa verkkosivuillamme. Kyseinen KotiTV:n päivitys löytyy myöskin sieltä.
Häiriötiedotteesta ei mielestäni selviä mitä muutoksia/parannuksia ohjelmiston uusimisesta tulee.
Niinamari, ei siellä edelleenkään kerrota YHTÄÄN MITÄÄN mitä muutoksia päivityksessä tuli!!

Itse katsoin, että "asetukset" valikkoon oli tullut joku "kaukosäädinsovellus"-kohta (MIKÄHÄN TÄMÄ ON?? EI VARMAAN KANNATA KERTOA ASIAKKAILLE MITÄ MUUTOKSIA TULI, EI.. ihme v pelleilyä), lisäksi huomasin, että jos jossain valikoissa scrollaa jotain tekstiä, se scrollaus tapahtuu eri tavalla kuin ennen, tekstiä "liutetaan", ei vain vaihdeta sivulta toiseen... siinäpä ne muutokset kai sitten oli.

Tallennusvalikon kaikki bugit edelleen korjaamatta, lähinnä vanhoissa tallenneissa vikana oleva "ajan looppaus"/kelauksen/hyppääminen ei onnistu edelleen korjaamatta.. ei voi paljon näköjään surinalta odottaa, 4 kuukautta viime päivityksestä ja käteen jää.. ei oikeastaan mitään. Voi v että te surina ootte hyvä.
Olen myös ihmetellyt miksi ei kerrota mitä päivitys korjaa/lisää/parantaa. En ole eläissäni nähnyt muista vastaavia tahoja, jotka eivät kerro mitä päivitys pitää sisällään(jos siis pitää mitään).

Kaukosäädinsovellus on lähiviikkoina julkaistava sovellus iOS ja Android älypuhelinalustoille, jota voi käyttää digiboksin kaukosäätimenä. Kaukosäädin sovelluksen käyttöön vaaditaan Thomson palvelureititin.

Sovellus toimii iOS ja Android päätelaitteissa (esim. iPhone ja Android puhelimet). Puhelin yhdistetään palvelureitittimen WLAN verkkoon ja sovellus etsii verkossa olevan digiboksin automaattisesti, jonka jälkeen voit ohjata digiboksia sovelluksen avulla.

Pienenä muutoksena tuli myös VoD palveluihin mahdollisuus kategorioida elokuvat aakkosellisesti.

Päivitys toi siis muutaman pienen jutun joka näkyy suoraan valikoissa, mutta muuten sen tarkoitus on parantaa itse laitteen toimintaa.

Ensin, kiitos Markolle vastauksesta ja päivityksen "avaamisesta".

Marko- kirjoitti:
Kaukosäädinsovellus on lähiviikkoina julkaistava sovellus iOS ja Android älypuhelinalustoille, jota voi käyttää digiboksin kaukosäätimenä. Kaukosäädin sovelluksen käyttöön vaaditaan Thomson palvelureititin.

Siis täh, mihin tätä oikein tarvitaan? Ihan oikeasti. Yritin kovasti ajatella eri skenarioita, en keksi mitään todellista käyttöä tälle. Tällaista trendishaissee sitä vaan puuhastellaan, eikä bugeja korjata, tai tuoda jotain oikeasti hyödyllisiä juttuja palveluun. Ihmetyttää.

Marko- kirjoitti:
Päivitys toi siis muutaman pienen jutun joka näkyy suoraan valikoissa, mutta muuten sen tarkoitus on parantaa itse laitteen toimintaa.

Parantaa laitteen toimintaa? Korjatkaa niitä hemmetin lukuisia bugeja mitä teille on lähetetty.. joitain jotka kohta varmaan vuoden vanhoja. Seuraavaksi muistin virkistämiseksi muutamia (osa ei digiboksiin liittyen mutta muuten valideja):

- Ohjelmaopas netissä toimimaan automaattisesti huolimatta kellonajan siirtelyistä. Edellinen kerta: "Talviaikaan siirtyminen on aiheuttanut ongelmia KotiTV:n ohjelmaoppaaseen."

- Netin ohjelmaoppaassa YLE:n kanaville ohjelmatietoja enemmän kuin viikoksi.

- Modeemin ja digiboxin automaattinen resetointi jumiutumisten välttämiseksi.

- Omat sivut - Tv-tallennus - Haku rajoitettu 25 tulokseen.

- Palvelureititin siltaavaksi?

- Miniohjelmaopas takaisen OK-napin alle mistä se vietiin.

- Kelaus/hyppiminen ei toimi oikein tallenteessa joka "looppaa" aikajanalla (toisen lainauksen jälkeinen teksti viestissä)

- Tallennusvalikko - bugit

Ja sitten näistä "päivitysten" tiedottamisista (alkuperäinen surinan viesti heinäkuulta 2011!!!):

"Olemme välittäneet palautetta eteenpäin toiveesta, että Koti TV:n päivityksistä ilmoitettaisiin keskitetysti tietyssä paikkaa."


4 kuukautta viime päivityksestä, jolloin muuten parannettiin vain "Koti-Tv:n vammaispalveluja", ja nyt taas oikeastaan ei mitään merkittäviä muutoksia. Ihme hommaa. Hyvin te vedätte siellä. Golf-aplodit.
Puhelimesta kaukosäädin? Haen lääkkeet. Milloin tulee joka tallentavan digiboxin perusominaisuus jatkuva tallennus?
Spotifyssä oli jopa korjattu yläpalkin bugit. WAU! 🙂
Etuhaarukka kirjoitti:
Puhelimesta kaukosäädin? Haen lääkkeet?

No tuohan mahdollistaa vaikka mitä toimintoja kun näppäimet ovat virtuaalisia, eivätkä sidottuja fyysisiin näppäimiin. Tällainen puhelinkaukosäädin on siis softalla dynaamisesti muokattavissa minkälaiseksi vain. Minusta kaikkien televisioiden ja kodinkoneiden pitäisi toimia kännykässä (tai tietokoneessa) olevilla kaukosäädin softilla, eikä siten, että joka himputin digiboksilla, televiskolla ja multimediaboksilla ja radiolla on oma fyysinen kaukosäätimensä.

Hyvä, potentiaalinen ja innovatiivinen kehityssuunta. Hyvä Sonera.
Onkohan mahdollisesti tulossa WP7:lle

Kaukosäädinsovellus on lähiviikkoina julkaistava sovellus iOS ja Android älypuhelinalustoille, jota voi käyttää digiboksin kaukosäätimenä. Kaukosäädin sovelluksen käyttöön vaaditaan Thomson palvelureititin.

Sovellus toimii iOS ja Android päätelaitteissa (esim. iPhone ja Android puhelimet). Puhelin yhdistetään palvelureitittimen WLAN verkkoon ja sovellus etsii verkossa olevan digiboksin automaattisesti, jonka jälkeen voit ohjata digiboksia sovelluksen avulla.
Kyllä, kaukosäädin kännykkään kuulostaa hyvältä ajatukselta. Jos säädin toimii lähes viipeettä, niin todella loistava keksintö, joka lisää digiboxin käytettävyyttä. Jos samaan ohjelmaan saadaan vielä talletuksien ohjelmoiminen jne, niin siinähän alkaa olemaan sellainen appsi, jonka kuuluisi ollakin jokaisen IPTV:n perusominaisuus. Hyvä Sonera!

Koska tuon uudistuksen myötä Soneralta (alihankkijalta) näyttää löytyvän ohjelmointitaitoa, niin pistää kuitenkin miettimään, että miksi käyttäjien ehdottamia helpostitoteutettavia uudistuksia esimerkiksi talletusten nettiohjelmointiin ei haluta toteuttaa. Onko niin, että tavoiteena on tällaisilla uusilla innovaatioilla kalastaa uusia asiakkaita määräaikaisen tilauksen ansaan eikä vanhoja asiakkaita kuunnella. Onhan se sääli, että tällaisten uusien ominaisuuksien lisääminen on kuin avokämmenellä huitaisu vanhan asiakkaan poskelle.
Nyt on ihan hienoa kehitystä, kun tulee iOS ja Android sovellus.

Mutta voisitteko korjata nyt tässä pienenä korjauksena noi tv-kanavien logot. YLE:n logot ovat vanhoja, Nelosen logo on vanha, ja SuomiTV logo muuttuu 16.huhtikuuta FOX logoksi. Ja MTV3 ja MTV3HD ja muidenkin kanavien logot ovat nopeasti leikattu, ja esim MTV3 ja MTV3HD logot ovat ihan erivärisillä pohjilla.. Niin voisitteko ystävällisesti muuttaa logot sitten?

Kuvanlaatu sama kuin aikaisemmin, kanavalistalla SubTV edelleen kirjoitettu väärin (se on pelkkä Sub). Ei uusia toimintoja.


Niinpä! Korjatkaa myös SubTV pelkäksi Sub.
w33q: Välitin palautteen asiasta eteenpäin! Kiitos palautteestasi!
Selvä, kiitos.
Tänään pitänyt tulla uusin päivitys, mitä sisältää? Meille ei kyllä boxi ilmoita mistään päivityksestä, vaikka virta vedetty pois kymmeniä kertoja.

Edit. ilmeisesti päivitys tullut automaattisesti, koska ainakin kanavien uudet logot ilmestyneet. Mitään nappeja hyväksyntään emme ole painaneet.
Ainakin Kake-kännykkäsovellus.
Toimii iPhonessa ihan mallikkaasti.
Ihan hyvä alku tuo on -
seuraavaksi toivelistalle kännykkään näkymään ohjelmatiedot ja tallennusmahdollisuus.
Ohjelmatallennus on jo olemassa Ruotsissa TeliaSoneralla. Jostain kumman syystä on kaksi erillistä sovellusta, joista toinen on kaukosäädin "Telia Digital-tv, Zappa" eli nyt Soneran julkaisema Kake ja toinen "Telia Digital-tv, Spela in" joka on tarkoitettu tallennusten tekemiseen ja ohjelmien selaamiseeen:
https://play.google.com/store/apps/deta ... n.se&hl=fi

Ehkä tämäkin sovellus ilmestyy suomessakin joskus hamassa tulevaisuudessa. Kummallista että näitä ei julkaistu samalla kertaa.
Eli kun on zyxelin palvelureititin niin tätä ei ilmeisesti saa?
Hei Zimbo

Kaukosäädin sovellus toimii ainoastaan jos käytössä on Thomson palvelureititin.

Tarkistin liittymäsi tilanteen. Näyttää että sinullekkin olisi saatavilla tuo Thomson palvelureititin. Tarkemman saatavuuden voit tarkistaa asiakaspalvelumme kautta. 0200 17000 (mpm/pvm), ma–pe klo 8–20, la 9–16.30
Jos se kerran näyttää siellä että se olisi saatavilla niin miksei sitä voi vaan lähettää?
Valitettavasti itsellä on huonoja kokemuksia soneran asiakaspalvelusta koska sinne kun soittaa saa jonottaa erittäin kauan ja sitä ennen jutella sen typerän robotin kanssa joka ei saa mitään selvää mistään.
Siitä robotista pääsee eroon kun painaa jotain numeronäppäintä.
Paina numeroa 2 niin pääset aina normaaliin valikkoon.
Ja tuosta palvelureitittimen vaihdosta vielä. Onko tuosta että vaihdan zyxelin thompsoniin mitään muuta hyötyä kuin tuo että saa soneran kaken käyttöön. Ettei sitten vaan laajakaista muutu ainakaan huonompaan suuntaan?
zimbo: Thomson-palvelureititin toimitetaan liittymään, jossa iptv:n kanavien lähetystekniikkana käytetään multicast-tekniikkaa. Tämä lähetystekniikka tehostaa Koti TV:n toimintaa ja kanavat eivät vie niin paljon kaistaa muulta internet-liikenteeltä. Nyt käytössäsi oleva lähetystekniikka on nimeltään unicast.

Näitä muutoksia tehdään meidän puolelta alueittain, kun parempi multicast -lähetystekniikka tulee saataville. Muutos on siis sellainen, että se tulee sinullekin jossain vaiheessa automaattisesti. Saat tästä tiedotteen ennen muutosta ja lähetämme sinulle Thomson-palvelureitittimen. Aikataulu liittymäsi kohdalla on vielä avoin eli en pysty sanomaan tarkemmin milloin muutos on tulossa.

Vastaa