Koti TV uusin päivitysNäytä ensimmäinen kirjoitus

104 kommenttia

Mitäs uutta tämä uusin päivitys nyt pitää sisällään?
Luulisi tosiaan olevan ilmanmuutaselvyys, että a) uudesta päivityksestä hieman jossain ilmoitetaan ennakkoon ja b) että päivityksen sisältö myös kerrottaisiin.

1003-boxin kanssa ainakin tuskailen, kun jostain syvältä menusta ei pääse yhdellä näppäimellä kokonaan pois - vai pääseekö? 😉
Ei siitä päivityksestä etukäteen tarvitse ilmoittaa (kuitenkin käytännössä vain hidastaisi päivityksen ilmaantumista), mutta olisi se kiva jos saisi listauksen niistä tapahtuneista muutoksista. Se on sellaista perusjuttua nykyään näissä digiasioissa, että asiakkaalle kerrotaan mitä tehdään. Läpinäkyvyyttä. Myöskin asiakaspalveluksi sitä kutsutaan.

Äkkisilteen tiirailtuna ainakin fontti näytti muuttuneen, ja ihan kuin tallennusvalikko tomisi nopeammin (liekö toiveajattelua?). En myöskään tuota vakioärsytysbugini saanut triggeroitua pikaisella koettamisella - eli siis olisiko korjattu se että tallennuksen katsomisen jälkeen tallennuslista on tyhjä (ja juuri katsotun ohjelman sijainti pitää hakea ihme ylösalas-kikkailulla)! No, se bugi nyt ei ilmannu muutenkaan joka kerta, joten tämän tietää vasta pitemmän käytön myötä.
ikajaste kirjoitti:
Äkkisilteen tiirailtuna ainakin fontti näytti muuttuneen

Itse olen vain sen muutoksen huomannut.

ikajaste kirjoitti:
ja ihan kuin tallennusvalikko tomisi nopeammin (liekö toiveajattelua?). En myöskään tuota vakioärsytysbugini saanut triggeroitua pikaisella koettamisella - eli siis olisiko korjattu se että tallennuksen katsomisen jälkeen tallennuslista on tyhjä (ja juuri katsotun ohjelman sijainti pitää hakea ihme ylösalas-kikkailulla)! No, se bugi nyt ei ilmannu muutenkaan joka kerta, joten tämän tietää vasta pitemmän käytön myötä.

Ei ole mitään tallennusvalikkobugeista korjattu. Montakohan vuotta niillä vielä menee? On kyllä uskomatonta.. nyt jo yli 1½ vuotta mennyt. Minä väitän, että itse olisin nämä kaikki bugit korjannut korkeintaan parissa viikossa.. ja kattavat testaukset mukana siinä ajassa.

Se "tallennuksen jälkeen lista tyhjä" bugi tapahtuu kyllä aivan tasan juuri niin kuin olen sen kuvannut tuonne toiseen topikkiin. En tiedä tarkoititko, että bugi tapahtuu satunnaisesti (=ei pysty jäljittämään tarkasti / toistamaan joka kerta) vai et, mutta kyllä se vaan tapahtuu täysin tietynlaisesti ja ennustettavasti. Eli nykyään 15 ensimmäisen tallennuksen, listan alusta, toiston lopettamisen jälkeen tallenteet näytetään ja valinta on äsken katsotussa tallenteessa (paitsi jollei toinen tallennusvalikon bugi ole sattunut kohdalle). Bugin voi toistaa joka kerta kuvailemallani ohjeilla, 16:sta ja sitä vanhempien tallenteiden toiston loputtua tallennuslista on aina tyhjä ja joutuu käyttämään niitä kikkailumetodeja jolla lista palautuu, ja monesti tallenteen valinta kohdistuu oikein (ei aina tosin).

Mielenkiintoista on, kuten bugitopikissa olen kommentoinut, että 12.05.2011 julkaistua päivitystä ennen tuo "raja" oli 16, eli siis 16 ensimmäisen tallennuksen toiston jälkeen tallennuslista näytettiin ja valinta oli juuri katsotussa tallenteessa. Jostain syystä jotain muutettiin 12.05.2011 päivityksessä ja nyt homma toimii vain 15 ensimmäisen tallennuksen kanssa. Go figure. Todennäköisesti olisi pilipalihelppo liiskata tämä bugi. Mutta kun S:aa ei kiinnosta.
Piti tässä vielä ennen petiä vilaista txt-tv:tä; siis mitä ihmettä sille on tapahtunut tämän uuden version myötä?! Aivan ihmeellisen näköinen, sivuilta kavennettu näkymä! Johtuuko tuosta fontin muuttamisesta? (Onko edes mahdollista?) Ei nyt mennyt ihan putkeen tämä päivitys.

Päivityksen yhteydessä tuli myös muutos tuohon teksti-tv:n esitystapaan.

Teksti-tv:n näkymää ei venytetä enää koko ruudulle, eikä sitä pysty asetuksistakaan ikävä kyllä muuttamaan. Kuva vastaa nyt esim. Ylen sivuilla nähtävää teksti-tv ruutua.

miks uus päivitys teki teksti tvstä ärsyttävän neliön keskelle ruutua? Ja miks katsomosta ei voi kattoo tota päivän venäjä usa peliä kokonaan? 30.09 pituinen josta suurin osa studiota ja vain 5 min peliä.
Takkuaa boksi ja kesken suomen pelin eka erän lopussa jumittu kokonaan. Buuttauksella onneks saatu näkymään. Tosi hyvä päivitys.. Tuo asiakaspalv. automaatti on ihan perseestä.....
rouvitu kirjoitti:
Takkuaa boksi ja kesken suomen pelin eka erän lopussa jumittu kokonaan. Buuttauksella onneks saatu näkymään. Tosi hyvä päivitys.. Tuo asiakaspalv. automaatti on ihan perseestä.....

ei päivitys jumita. sul on joku muu. ihan ok näkyy tv. toiminnot sinne vaan ryssittiin kuten toi teksti tv.
harryjo kirjoitti:
[quote="rouvitu":1sw49v1v]Takkuaa boksi ja kesken suomen pelin eka erän lopussa jumittu kokonaan. Buuttauksella onneks saatu näkymään. Tosi hyvä päivitys.. Tuo asiakaspalv. automaatti on ihan perseestä.....

ei päivitys jumita. sul on joku muu. ihan ok näkyy tv. toiminnot sinne vaan ryssittiin kuten toi teksti tv.[/quote:1sw49v1v]

Olisi hyvä saada teksti-tv sovellus ennalleen, oli aivan loistava luettavuus. Varmaan makuasia mutts tämä uusi näkymä on melko huono. Lisäksi olisi vastaisuudessa kiva saada myös muiden maksukanavien kuin Eurosportin teksti-tv:t näkymään.
Missä tän tuoreen päivityksen sisältö siis on nähtävillä?

Eikö (edelleenkään) ole mitään sivua netissä, mistä päivityshistoriikin +tehdyt viritykset näkisi?


Nytkin tuo Marko tuossa vaan toteaa, että "yhtenä muutoksena säädeltiin vähän txt-tv.tä"...

Ihmetouhua!
Viime vuoden maaliskuussa kerrottiin että: "Päivityksistä, muutoksista / vioista kerrotaan Häiriötiedotteissa verkkosivuillamme. Kyseinen KotiTV:n päivitys löytyy myöskin sieltä."

Mutta tämä ei ilmeisestikään jäänyt pysyväksi tavaksi. Kiinnostaisi kyllä päivityksen sisältö.


 
Se "tallennuksen jälkeen lista tyhjä" bugi tapahtuu kyllä aivan tasan juuri niin kuin olen sen kuvannut tuonne toiseen topikkiin. [...] Eli nykyään 15 ensimmäisen tallennuksen, listan alusta [toimii, lopuilla ei]Ah, totta, my bad. Olin kokonaan onnistunut unohtamaan että siitä tosiaan olikin löytynyt tuo "15 ekalla toimii" -sääntö. Eli on tosiaan toistettavissa ja testattavissa, ei ole satunnainen (ainoastaan vaikuttaa siltä jos ei muista tuota 15 ekan sääntöä).

Nonniin, tänään taas tuli uusi päivitys ja mitään tietoja muutoksista ei taaskaan ole tarjolla. Mikä ihme siinä on niin vaikeaa laittaa sitä muutoslokia johonkin?!?!

Tässä minun huomioita:

+ päävalikkoon tullut "Mix". Näköjään tulee IPTV:llekin tuo ens maanantaina 17.6., tosin en tiedä kuka sitä tilaa ~20e/kk hintaan kun tarjolla olevat kanavat on mitä on.. ehkä joku löytää niistä jotain iloa.

--- Ohjelmakirjastosta ei lähde enää mikään käyntiin!!! Yrittänyt tässä nyt vaikka kuinka monta kertaa eri leffoja käynnistää Viasat Film-kirjastosta ja mikään EI toimi! Ei toimi sellaisetkaan jotka toimi esim. eilen ennen tätä uutta päivitystä tänään. ~5 minuuttia näyttää mustaa ruutua ja sitten tulee "Videopalvelinvirhe"-ilmoitus ruudulle kun yrittää käynnistää jotain leffaa tuolta kirjastosta.

KORJAUKSEEN KIITOS ja nopeasti!


EDIT: Tässä nyt kokeillut käynnistää omia, lähinnä vanhempia, verkkotallenteita ja about vain 5% tallenteista lähtee pyörimään, loput vetää samalla lailla kuin ohjelmakirjasto ~5min. mustaa ruutua ja sitten virheilmoitusta. 😞 Eli jotain isompaa vikaa on selvästi käsillä soneran päässä.

EDIT2: joo-o, lähes kaikki, kohta automaattisesti poistuvat, vanhemmat verkkotallenteet eivät enää toimi (on toiminut aiemmin kun niitä kelailin oikeisiin aloituskohtiin) mutta uusimmat tallenteen toimivat näköjään kaikki. Mycke bra. Jotain mätää on nyt pahasti taas soneran järjestelmässä/servereissä.

Johan tässä menikin jo "aika kauan", sen about 1½ vuoden jatkuvan oireilun jälkeen (palvelun alusta alkaen), että ei ollut oikein mitään ongelmia tallennusten kanssa. Tosin ei mennyt niin kauan, että olisin alkanut luottamaan palveluun. Ja nyt taas rupeaa se ruskea aine lentämään tuulettimeen..

Olithan jo kokeillut resetoida Thomsonia ja käyttänyt Motorola digiboxista virtajohtoa tämän jälkeen irti?

Jos ongelma jatkuu niin olethan vikapalveluumme yhteydessä.

Voit jättää vikailmoituksen palvelupyyntölomakkeella tai soittamalla vikapalveluun 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16.30.

Ei auta... näitköhän lisäykseni edelliseen viestiini?

EDIT: Tässä nyt kokeillut käynnistää omia, lähinnä vanhempia, verkkotallenteita ja about vain 5% tallenteista lähtee pyörimään, loput vetää samalla lailla kuin ohjelmakirjasto ~5min. mustaa ruutua ja sitten virheilmoitusta. 😞 Eli jotain isompaa vikaa on selvästi käsillä soneran päässä.

EDIT2: joo-o, lähes kaikki, kohta automaattisesti poistuvat, vanhemmat verkkotallenteet eivät enää toimi (on toiminut aiemmin kun niitä kelailin oikeisiin aloituskohtiin) mutta uusimmat tallenteen toimivat näköjään kaikki. Mycke bra. Jotain mätää on nyt pahasti taas soneran järjestelmässä/servereissä.


Eli jos about vain 5% vanhoista ja ilmeisesti kaikki uudemmat verkkotallenteista toimii, niin ei kait silloin voi tämän pään laitteissa olla vikaa.

Eli siis resetoitu molemmat vehkeet ja sama lopputulos. Voi itku jos nyt taas menee näin epävarmaksi verkkotallennusten kanssa.. kilpailijan tuotetta kokeilemaan?
Tuo "vanhoista 5% toimii" alkutestaus muuttui aika paljon kun testasin kaikki tallenteet läpi. Kirjoitin aiheesta lisää toiseen topikkiin (parempi topikki tälle aiheelle): viewtopic.php?p=59954#p59954

EDIT: Laitoin juuri vikailmoituksen menemään. Onko totta, että "Vikailmoitusten käsittelyssä on n. viiden (5) päivän viive." kuten vikailmoituksen aloitussivulla kerrotaan?!?! Ihan käsittämätöntä!! Tosi kiva, menee sitten varmasti vanhoja tallennuksia automaattisesti pois tuossa ajassa.. plus ei pääse katsomaan Viasatin ohjelmakirjastosta leffoja pitkään aikaan (soppari loppuu kivasti tän kuun jälkeen ja haluais vielä katsoa monta leffaa). Fantastista, aattelin... kerrassaan hieno juttu.. (lappareita lainatakseni).

En ollut huomannut aikaisemmassa viestissä noita EDIT kohtia. Hyvä että laitoit vikailmoitusta niin selvitellään tuota ongelmaa tarkemmin.

Tuo viisi päivää tarkoittaa aikaa jonka sisällä vikailmoitus pitäisi olla käsitelty valmiiksi. Vikailmoitus tulee kyllä aikaisemmin käsittelyyn ja saatkin siitä tekstiviestillä ilmoituksen. Eli ei mene viittää päivää ennen kuin ongelma otetaan selvitykseen.

Marko- kirjoitti:
Tuo viisi päivää tarkoittaa aikaa jonka sisällä vikailmoitus pitäisi olla käsitelty valmiiksi. Vikailmoitus tulee kyllä aikaisemmin käsittelyyn ja saatkin siitä tekstiviestillä ilmoituksen. Eli ei mene viittää päivää ennen kuin ongelma otetaan selvitykseen.

Ahaa, ok. Kiitos tiedosta. Joko en osannut lukea tuota ilmoitusta oikein tai sitten se on jonninverran hämäävä/virheellinen.

Taitaa teksti hieman hämätä, olisihan tuo asia selkeämminkin ilmaistavissa. Toivotaan että tuo Viihteen vika saataisiin nyt nopeasti tuolta korjailtua kuntoon.

Minulla pyysi päivitystä ja hyväksyin sen. Eilen laite toimi, mutta tänän ei. Ilmoittaa virhekoodin 602, ei saa yhteyttä palveluun.
Käytössä Telewell. Ja nettiyhteys toimii, samoin piuha. Testattu on.
Teksti-TV näyttäisi toimivan, mutta kanavat ja palvelut ei. Jopa ohjelmatiedot toimivat.
Hei Kantsi,

Viihteessä on tällä hetkellä vikaa. Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelut vian aiheuttamasta haitasta.
Näköjään soneralla on tapahtunut pieni katastrofi ja sunnuntaipäivän varmuuskopiot on jouduttu palauttamaan!!* Voisko sonera kertoa jotain tästä???

Itseltäkin lähti 2 tallennusta 11.6. päivältä menemään.. onneksi ei sen enempää.

* Tämä on aika selvä näillä todisteilla:
1) Tämän viikon tallennukset hävisivät (maanantai ja tiistai).
2) Tällä viikolla käyttäjän itse poistamat tallennukset ovat tulleet takaisin tallennuslistalle. (2 leffaa tuli takaisin listalleni tänään vaikka poistin ne eilen)

Lisäksi "Viihde menu -> Tietoa palvelusta -> Palvelutiedotteet"-kohdasta hävisi tänään 11.6. maininta mix-paketeista joka näkyi ainakin eilen siellä.

Viihde menussa tosin "Mix paketit" on edelleen paikallaan.


 
Näköjään soneralla on tapahtunut pieni katastrofi ja sunnuntaipäivän varmuuskopiot on jouduttu palauttamaan!!* Voisko sonera kertoa jotain tästä???

Itseltäkin lähti 2 tallennusta 11.6. päivältä menemään.. onneksi ei sen enempää.

* Tämä on aika selvä näillä todisteilla:
1) Tämän viikon tallennukset hävisivät (maanantai ja tiistai).
2) Tällä viikolla käyttäjän itse poistamat tallennukset ovat tulleet takaisin tallennuslistalle. (2 leffaa tuli takaisin listalleni tänään vaikka poistin ne eilen)

Lisäksi "Viihde menu -> Tietoa palvelusta -> Palvelutiedotteet"-kohdasta hävisi tänään 11.6. maininta mix-paketeista joka näkyi ainakin eilen siellä.

Viihde menussa tosin "Mix paketit" on edelleen paikallaan.

Jep Täältä lähti lähti kanssa kaikki mitkä oli ohjelmoitu tallentamaan ma,ti,ke!! Hienoa Toimintaa! Eikö nuita nyt mitenkään saa takasin?

10. - 12.6. tehdyt tallenteet jotka ovat vian jälkeen kadonneet, ei ikävä kyllä saada palautettua. Pahoittelemme vian aiheuttamaa haittaa.

Vastaa