Kuuluvuus...

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 35 katselukertaa

Taas kerran tehin vikailmoituksen huonosta puhelin yhteydestä alueellamme,,,, Ja sain soiton jossa sanottiin että tältä alueella missä asun on tullut valituksia puhelin yhteyksistä useampia ja pitkältä aika väliltä. Valitukseni aiottiin lähettää eteen päin niin kuin edellisellä kerrallaki kun valitin muutama kuukausi sitten, Tätäkö tämä nyt sitten on että sinne vaan pöydälle lyödään valitukset ja asialle ei tehdä mitään?

Asiakkaana jo vuodesta -95

6 kommenttia

Hei Kardu,

yhteydenottosi perusteella on tänään laitettu kuuluvuuspalaute verkkosuunnitteluumme.
jep jep niin myös edellis kerralla kun valitin muutama kk sitten asia myös pantiin kuuluvuuspalaute verkkosuunnitteluun,,, Mutta tehdäänkö sen asian eteen mitään ??? Tuntuuu vaan että jos tältä alueelta nyt on muutkin valittaneet niin oiskos aika tehä jotakin?
Hei Kardu,

tämän vuoden loppuun mennessä pitäisi tulla Tornion Kirkonmäelle 3G-parannusta, samaan tukiasemaan tulee myös 4G. Toivottavasti pysytään aikatauluissa.
Hienoa tuo oli loistava uutinen ... toivotaan että aikataulussa pysytään.....
Onko parannusta tulossa 3g kuuluvuuteen sysmän onkiniemen alueella, ja milloin mäkärintie, alamorontie?
Hei Juhio78!

Kiitos viestistä. Mainitsemistasi osoitteista noin 4,5 kilometriä etelän suuntaan olevassa Vahteriston tukiasemassa otetaan 3G-verkko käyttöön alustavan suunnitelman mukaan ensi keväänä. Samalla otetaan käyttöön 4G-verkko.

Kyseessä on alustava suunnitelma, joten aikatauluun voi tulla muutoksia. Vielä tässä vaiheessa on vaikea varmuudella sanoa, vaikuttaako tuleva parannus kuuluvuuteen myös mainitsemissasi osoitteissa.

Vastaa