Laajakaista extran saatavuus Helsingissä

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 7 katselukertaa

Olen itse Laajakaista extran (10M) tyytyväinen asiakas Helsingin Malmilta. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan!. Vaihdoin Welhosta, jossa oli etenkin keskipävällä ikäviä hitaita jaksoja, joihin ei koskaan löytynyt mitään syytä. Tuttavat ja sukulaiset vaihtaisivat mielellään extraan, mutta ko. palvelua ei vielä ole saatavissa kaikkialla. Milloin mahtaisi extra olla saatavissa esim. Helsingin Tapanilassa ja Puistolassa?

3 kommenttia

Saatavuutta voi osoitekohtaisesti seurata verkkokaupassamme osoitteessa http://www.sonera.fi/tilaa/laajakaista. Suoraa vastausta asiaan ei ole, koska Sonera Laajakaista Extran saatavuus riippuu siitä, milloin taloyhtiö tilaa kuituyhteyden kiinteistöön. Valokuituverkko toki kattaa esimerkiksi pääkaupunkiseudulla laajat alueet, mutta saatavuus edellyttää aina sen, että taloyhtiö/isännöitsijä tilaa kuituyhteyden sekä tarvittavat laitteet kiinteistöön.

T. Panu
Sonera Asiakaspalvelu
Tuolta näkee nuo taloyhtiöiden palvelut: http://www.sonera.fi/Laajakaista/Taloyhti%F6ille

Jos kuidun haluaa, niin kannattaa varmaan myyjiltä kysyä hintoja ja ehtoja jne (yhteystiedot on tuolla samalla saitilla).
Kiinteistöyhteys Kuitu -tuotteelle löytyy esite. Esitteen voi halutessaan lähettää isännöitsijälle.

Jos taloyhtiössä vain on vähintään 20 asuntoa ja tarpeeksi halukkuutta valokuituyhteydelle, isännöitsijä voi esimerkiksi täyttää yhteydenottolomakkeen.

T. Panu
Sonera Asiakaspalvelu

Vastaa