Laajakaista hidastunut ja pingi korkea

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Kyllä, olen tehnyt kaikki diipadaapat ja ostanut uuden modeeminkin ja 24/1 nopeus näyttää 5 sisään, 0,3 ulos.

Nopeus on pienentynyt tämän vuoden puolella huomattavasti, kun aikoinaan antoi 15-16 sisään ja 1 ulos. En voi olla huomaamatta, että täällä on muillakin samanlaisia ongelmia. Nyt tavaksi on muodustunut, että iltaisin pingi Saksaan poikkeaa huomattavasti muusta Suomesta ja potkuja tulee verkkopeliservereiltä tiuhaan tahtiin.

Tracert näyttää päivällä n. 60ms pingiä, joka on mainio vaan iltaisin mitään ilmoittamatta jossain Frankfurtissa pomppaa 170ms kieppeille.

Nyt jotain otetta asiaan ja pikaisia vastauksia. Mielellään tarkastellaan Soneran päätä, täällä päässä kaikki kikat on jo kokeiltu.

T. Erittäin kyllästynyt asiakas

1 kommentti

Hei bks45,

Vastaavia tapauksia on tosiaan täällä palstallakin puitu muutamaan otteeseen. Näistä on kehoitettu tekemään vikailmoitus, että ongelmaa saataisiin tarkemmin tutkittua ja toivottavasti ratkaistua. On myös mahdollista, että pullonkaula, joka ongelman tuonne Saksan suuntaan aiheuttaa, ei ole lainkaan Soneran verkossa. Mutta tee asiasta tosiaan vikailmoitus vaikka Omien Sivujen kautta palvelupyyntönä niin saadaan asiaa selvitettyä. Liitä vaikka tekemäsi tracert palvelupyyntöön ja kerro ongelmalliset ajat mahdollisimman tarkkaan.

Vastaa