Laajakaista ikuinen ongelma

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Sonera se ei vaan saa koskaan asioitaan kuntoon, aina saa kirota ja rukoilla että tehkää nyt jotain ja sitten tehdään semmoista mitä ei vaadittu.

Lyhyesti historiaa:

- liittymän osoitteen muutos, mihin meni pari vuotta jotta sonera sai sen vihdoin tehtyä, tietty itse liittymä siirtyi, mutta laskutusosoite ei. Vaati aikaa noin pari vuotta ja kymmeniä soittoja soneralla.

- Liittymä nopeus 24/1 toimi 5-6mb nopeudella ja useiden vääntöjen jälkeen toimi jokseenkin siedettävästi 16mb tms. nyt pikaisesti katsottuna 10mb. (ei todellinen ennenkuin osa laitteista on kokonaan pois päältä). Suhteellisen uudet kaapeloinnit alueella, keskukseen 800m ja taloon muutettu -09

- Koti-tv:tä kokeilitiin jonku ilmaisen alkujakson aivan koti-tv systeemien alussa jotain 6kk tms. mutta käyttö lopetettiin kun sonera pakotti käyttämään pilalle puukotettua adsl reititintä. Esim. PS3:lla ei pystynyt enää pelamaan netissä yms. Kodin koko tietoverkko sekaisin kun purkissa väkisin DHCP käytössä. Modemi oli myöskin huomattavan paljon hitaampi kuin vanha telewelli. Modeemi lensi aika pikaisesti seinään kun alkoi pätkimään yhteyksiäkin.

Nyt kun kesällä uusittiin PELKKÄ! adsl sopimus ILMAN koti-tvtä, niin se vain tukittiin sinne väkisin ja nyt laskussa huomaa ylimääräisen hinnan viime laskussa summaa ei heti huomannut kun oli lisätty vain osa kuukautta. Saakohan tämänkin kanssa nyt tapella useamman vuoden jotta joka kerta kun sopimuksen uusiin niin se xxx koti-tv hyppää aina mukaan? Odotan kyllä jo innolla että millon tänne seudulle saa jonkun toimivan 4G ratkaisun. Ja sen toimittaja ei taatusti ole sonera.

1 kommentti

Hei juk,
olen pahoillani kuullessani sinua kohdanneista harmeista. Me voisimme täällä katsoa tilannetta, mitä oikein on tapahtunut. Pyytäisin sinua ystävällisesti lisäämään profiiliisi asiakasnumerosi tai laajakaistan liittymänumerosi ilman väliviivaa ja tämän jälkeen kuittaamaan tähän ketjuun lisäyksen tehtyäsi. Tarkistetaan tilanne ja laitetaan asiat kuntoon!

Vastaa