Laajakaistan avaus

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Moikka! Mulla myöhästyi laskunmaksu, ja netti sulkeutui tänään. Maksoin heti molemmat nettilaskut jotka olivat avoimena, sekä puolessa välissä kuuta erääntyneen puhelinlaskun. Olisiko mahdollista saada netti nyt vapuksi auki?

6 kommenttia

Hei Emmajulia!

Lisäätkö asiakasnumeron käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), voin tarkistaa voiko liittymälle tehdä pika-avauksen . Asiakasnumero ei näy muille keskustelupalstan käyttäjille. Asiakasnumerosi löytyy esimerkiksi viimeksi tulleesta laskusta. Pika-avaus maksaa 30€, jos pika-avaus on mahdollinen niin haluatko että teen sen?
No hei. Siellä se asiakasnro on, laitoin sen jo eilen illalla sinne. Juu, avaa heti se. Eikö maksut siis näy? Maksoin laajakaistalaskut osuuspankista, ja puh.laskun optiasta. Ainakin op.n laskut pitäisi näkyä teillä. Mukavaa vappua!
Hei EmmaJulia!

Kiitos viestistäsi. Jostain kumman syystä en nähnyt aiemmin asiakasnumeroa:) Katsoin tietojasi ja laajakaistan laskut näkyvät meillä maksettuina ja avaan liittymän. Tässä menee muutama tunti ennen kuin netti toimii. Mukavaa vappua!
(Et nähnyt sitä koska olin laittanut eilen laskunnumeron asiakasnron paikalle 😃 ) sori sori.
Netti toimii jo nyt. Kiitos Henry.
Ei se mitään. Ohoh, sehän aukesi nopeasti:) hyvä juttu ja mukavia surffailuhetkiä!:)

Vastaa