Laajakaistan muutossa kestää

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei! Tein laajakaistan muuttoilmoituksen kaksi ja puoli viikkoa sitten ja minuun oltiin puhelimitse yhteydessä teiltä 21.08. jolloin asiakaspalvelija sanoi lähettävänsä minulle uuden kaapelimodeemin ja että toimituksessa kestää yleensä 3-4 pvää jonka jälkeen 'liittymä on heti käyttövalmis'. Kaapelimodeemi saapuikin parin päivän kuluessa ja siitä asti lähiverkko on toiminut mutta internet-yhteyttä ei edelleenkään ole. Kaikki kytkennät on moneen kertaan tarkistettu.

Soneran Omilla Sivuilla liittymäni tiedoissa näkyy edelleen ilmoitus jonka mukaan "Liittymän päivitys on kesken" ja vaikka uusi osoitteeni lukee siellä oikein, on voimassaolevana liittymänä tiedoissanne edelleen vanhan 1Mb valokuidun kohdalla merkintä 'käytössä'. Uudessa osoitteessani Valkeakoskella pitäisi kuitenkin olla asiakaspalvelijan mukaan nopeampi 2mb kaapelimodeemiyhteys mutta ilmeisesti sitä ei ole vielä kytketty?

-kahmat-

3 kommenttia

Hei kahmat,
Kyselin Tekniseltä puolelta tätä hommaa, ja olivat sitä mieltä että tehdään uudelleen laitteen valtuutus verkkoon. Liittymäsi pitäisi alkaa toimia tämän illan aikana. Kokeile tunnin, parin päästä josko valtuutus olisi jo tullut läpi.
Omien Sivujen tiedot tulevat päivittymään ajantasalle. Jostain syystä tietojen valuminen tapahtuu joskus viiveellä, mutta viimeistään ensi viikolla liittymän tiedot ovat sielläkin kohdallaan.
Nyt yhteys todellakin toimii! Kiitos nopeasta reagoinnista!
Hieno homma, että lähti toimimaan! Ja oikein mukavaa illan jatkoa sinulle!

Vastaa