Lappeenranta 100/5mbit, vaihteeks.

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Jännästi tossa sunnuntaina aamusella lähti signaalit heittelemään ihan omiaan ainakin modeemin perusteella ja senpä jälkeen nää onkin ollu ihan omiaan niihin normaaleihin verrattuna.

Netti on ollu epävakaa sen jälkeen, katkeilua ja packetlossia esiintyny. Pelaaminen on esimerkiksi hyvin vaikeeta kun packetloss aiheuttaa ongelmia ja joskus yhteys menee poikki sen takia.

Vikailmoitus on jo tehty, kysyisin vain et oisko mahdollista heittää jotain tietoa ongelmasta jos se on sielläkin päässä todettu.

7 kommenttia

Moikka TommiS!

Siellä näytti olevan verkossa vikaa. Oli tullut useampi ilmoitus että yhteydet pätkii. Tämmöiset viat voi johtua vaikka siitä että naapurilla on viallinen digiboxi joka aiheuttaa kohinaa verkkoon tai linjoilla on jotain muuta häiriötä. Vikailmoitus oli mennyt jo asentajalle joka tutkii linjan ja korjaa vian pois.
Mahtaa olla aika kohinat kun arvot heittää niin paljon normaaleista.

Eilen illalla meni yhteydet ihan käyttökelvottomiksi, ees nettisivuja ei voinu selata ilman että yhteys kaatuis.

Aamusella ilmeisesti jotain korjaustöitä tehtiin kun televisiostakin hävis kuva. Nyt verkko näyttäs olevan vakaampi vaikka noi signaaliarvot on ihan toistaluokkaa kun normaalisti.
Myös täällä on DS ja US valot vilkkunut tasatahtiin jo toista tuntia, on buutattu ja tehty vaikka mitä. Onneksi puhelimessa on hotspot mahdollisuus.
Hei TommiS ja Hanneko,

Lappeenrannan suunnilla on eilisellä verkkovikaa korjailtu. Jos yhteydessä on kuitenkin edelleen ongelmaa, niin olettehan vikapalveluumme yhteydessä.
Hei
Ok.

Meille on tulossa uusi modeemi ja MAC osoite oli vaihdettu vastaamaan uutta laitetta. Laite ei ole kuitenkaan vielä tullut ja kun yhteys katkesi eilen, huomasin että MAC osoite ei enää vastannut tällä hetkellä käytössä olevaa modeemia. Vaihdoin osoitteen takaisin mutta vielä en pääse linjoille. Kuinkahan kauan tässä menee?
Hei Hanneko,

Taisin sinulle vastaillakkin juuri toisella ketjulla. Valtuuttelin tuon sinun vanhan modeemisi uudelleen, niin hetkisen kuluttua sen pitäisi linjoilla taas olla.
Jep, kiitokset 🙂

Vastaa