Laskujen maksujärjestys sekaisin

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Hei,

Meni minun laajakaista extra kiinni kun verkkopankista oli korvattu vanha lasku uudella ja maksoin uuden ennen vanhempaa. Nordealla on vielä kehiteltävää tuossa sähköisessä laskussa. Laitoinkin jo asiakaspalveluun viestiä ja joku sieltä oli aamulla koitellut soittaa vastaten kysymykseeni että voisiko tuon liittymän saada yhtään nopeammin auki, eli vielä ennen viikonloppua, kun uusin lasku on maksettu ja maksoinpa nuo vanhemmatkin kun ne löysin täältä soneran sivuilta? Toistaiseksi vain uusin näkyy laskupalvelussanne suoritettuna mutta siis netille olisi käyttöä viikonloppuna.

3 kommenttia

Liittymäsi avautuu automaattisesti, kun liittymän erääntyneiden laskujen suoritukset näkyvät järjestelmissämme. Suoritus voi näkyä meillä maksuliikenteen viiveen takia yleensä muutaman arkipäivän jälkeen laskun maksamisesta.

Liittymällesi on mahdollista tehdä asiakaspalvelumme kautta maksullinen pika-avaus, jolloin liittymä avataan saman vuorokauden aikana. Pika-avauksen hinta on 29,90 euroa. Automaattisesti tapahtuvasta avauksesta veloitetaan 14,99 euron maksu. Pika-avauksen tekemiseksi, sinun kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

T. Sami
Sonera Asiakaspalvelu
no mitenkäs joutuuko tuon avauksen maksamaan jos irtisanon liittymäni nyt heti? lähtee kyllä liittymä vaihtoon jos joustovaraa on nolla vaikka uusin lasku jo näkyy järjestelmässänne.
Suosittelen, että olet tästä asiasta yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse, jolloin asia pystytään selvittämään kanssasi tarkemmin. Näin liittymäsi saadaan myös avautumaan mahdollisimman nopeasti.

T. Sami
Sonera Asiakaspalvelu

Vastaa