Laskutus

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

Minulle on tullut laajakaista-lasku e-laskuna, joka menee automaattisesti maksuun. En ole huomannut laskun oikeellisuutta tarkastaa aikaisemmin, mutta nyt huomasin että meiltä veloitetaan virusturvasta 6,99 e/kk. 24 kk määräaikaista sopimusta tehdessäni saimme valita otammeko ilmaisen virusturvan vai mokkulan ja valitsimme virusturvan. Voisitteko oikaista laskutukseni ja hyvittää virheellisesti maksetut maksut. Sopimus on muistaakseni tehty jo yli vuosi sitten.

3 kommenttia

Hei Jarvela_100! Tässä on tosiaan tapahtunut meillä virhe heti alusta alkaen eli silloin kun määräaikainen sopimus on päivitetty liittymääsi joulukuussa 2012. Hyvitän sinulle 14 kuukaudelta veloitetut kuukausimaksut (yht. 97,86 €) siten että voit jättää maksamatta uusimman tänään erääntyvän laskusi ja loppuosan hyvityksestä saat seuraavissa laskuissasi. Jos olet jo hyväksynyt laskun maksuun, lähtee hyvitys rullaamaan seuraavasta laskustasi alkaen.

Tuleviin laskuihisi tämän vuoden joulukuuhun saakka saat 6,99 € suuruisen hyvityksen tästä eteenpäin.
Hyvä että asia selvisi näin nopsaan :) Lasku on jo kerinnyt mennä maksuun, mutta odottelemme hyvitystä sitten seuraaviin laskuihin.
Hei Jarvela_100!

Hyvä kuulla:) Eli hyvitykset menevät automaattisesti seuraaviin laskuihin. Eli et tule saamaan pariin kuukauteen laskua meiltä. Hyvää kesänodotusta ja pahoittelut vielä kerran tästä.

Vastaa